Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЗМІ повідомили про загибель командира сирійських повстанців при авіаударі Росії

У результаті російських авіаударів загинули 45 людей, у тому числі командир повстанської Першої прибережній дивізії, що билася під прапорами Сирійської вільної армії, стверджують сирійські правозахисники

Про те, що російські авіаудари призвели до загибелі командира одного із з'єднань повстанців і ще понад 40 осіб, повідомляє базуючий у Великобританії Сирійський центр спостереження за правами людини, передає Reuters.

За словами директора центру Рамі Абдулрахмана, удари були завдані в районі Джебель аль-Акрад. Абдулрахман уточнив, що Перша прибережна дивізія воювала за підтримки з-за кордону, підкоряючись Сирійської вільної армії.

Днем раніше Сирійський центр спостереження за правами людини повідомляв, що  російська авіація нібито обстріляла похоронну процесію в провінції Хомс, в результаті чого чотири мирних жителі загинули.

Про те, що р Російсько авіація завдає ударів по позиціях «помірних повстанців», заявляли влади США, Туреччини та інші учасники міжнародної антитерористичної коаліції, називаючи це неприйнятним.

На початку російської операції в Сирії правозахисники та сирійські повстанці вже повідомляли про загибель декількох десятків мирних людей і помірних супротивників сирійського президента Башара Асада.

Російська влада і військові наполягають, що цілями для авіаударів стають виключно об'єкти терористичної інфраструктури «Ісламської держави» (його діяльність заборонена в Росії) та інших терористичних організацій.

19 жовтня повстанці в Алеппо повідомили про отримання нової партії американської зброї, у тому числі протитанкових ракетних комплексів, мінометних мін. При цьому джерело агентства Reuters вказав на те, що поставленої зброї не вистачить для відбиття наступу урядових військ. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи