Зображення користувача Зірка Вітошинська.
Зірка Вітошинська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зізнання британської наукової ради: «Ми використали страх, щоби ввести тоталітарні заходи» – The Telegraph

Категорія:

Інформаційна бомба щодо корона-афери вибухла у Великобританії.  Сварки між ковід-шахраями стають дедалі різкішими. Кожен намагається вже не стільки зберегти обличчя, як урятувати свою владу і шкуру, плямуючи інших.

Це яскраве, хоча запізніле зізнання, що появилося у The Telegraphобговорюють медії, які запрошують різних сторін, начебто вони, медії – безсторонні.

Усі починають виправдовуватися, перекидаючи вину на інших: учені, лікарі, політики, журналісти, державні еліти намагаються вибілитися.

Ось як коментує цю подію французька «Le courrier du soir»:

«Британська наукова рада щойно визнала, що використовувала тоталітарні методи, щоби змусити населення прийняти закриття протягом перших годин пандемії коронавірусу в березні минулого року.

Вчені починають каятися через рік після початку пандемії коронавірусу. У Великобританії цю сумну реальність нарешті визнає науковий комітет Scientific Pandemic Influenza Group (SPI-B, Наукова пандемічна група грипу), який раніше радив урядові Великобританії щодо управління кризою в галузі охорони здоров'я».

Тішить, що французька преса раптом заговорила про «виступи громадян у деяких країнах серця Європи проти своїх учених, яких звинуватили у продажі страху в змові з медіями». А де ж уся вона була, відповідно до її світового значення, під час уселюдських (!) протестів? Та й не тільки там. А якщо «десь» була, то як вона подавала перші дзвіночки? Переважно як фейки, яких зразу же «виправляла». Скільки до того часу померло людей від неврівноваженого висвітлення проблеми, зрештою, від того поширеного страху, який, підриваючи імунітет, жене «клієнтів» до аптек і лікарень?

І якщо «конкуренцію» між виробниками вакцин, політиками, вченими, гендлярами досі маскували під «більшою дієвістю» (вакцин), «безпечнішим температурним зберіганням», «запізненням доставки» тощо – то у світлі цього бомбового зізнання, сварки між шахраями стають різкішими. Кожен намагається вже не стільки зберегти обличчя, як урятувати свою владу і шкуру, плямуючи інших.

Цей яскравий простір боротьби, характерний для індустріальної формації, далекий від Простору Волі, наповненого любов’ю, волею, честю, творчістю та іншими притаманними йому прикметами.


Психотерор щодо «пландемії» має глобальний характер. Ось як це починалося в Україні: Частину карантинних заходів застосували задля психологічного тиску на українців – головний санітарний лікар

Наші інтереси: 

Ще одна подія, яка наблизить дрімаючих до усвідомлення правди.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Щури побігли із корабля, який почав потопати!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Щури побігли із корабля, який почав потопати!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!