Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За примус до вакцинації у Флориді можуть оштрафувати на 5000 доларів будь-яку школу, бізнес або державний орган

За жодних обставин школам Флориди не дозволено зобов'язувати учнів робити ін’єкцію, що проштовхується під час "надзвичайної ситуації в галузі охорони здоров'я". Закон ефективно захищає студентів від того, щоб бути морськими свинками, а приватному бізнесу забороняє вимагати від працівників вакцинуватися.

Губернатор штату Флорида Рон ДеСантіс (DeSantis) підписав законопроект, прийнятий законодавчим органом, який забороняє школам у всьому штаті примушувати учнів робити ін'єкції проти Covid-19, пише Natural News.

За жодних обставин школам Флориди не дозволено зобов'язувати вводити ін’єкцію, що просувається під час "надзвичайної ситуації в галузі охорони здоров'я". Положення закону ефективно захищають студентів від того, щоб бути піддослідними морськими свинками. 

Крім того, приватному бізнесу по всій Флориді також заборонено вимагати (від працівників) вакцинуватися як умову прийняття на роботу.

"Ми раді підписати законодавство, яке забороняє паспорти вакцинації проти COVID-19 у Флориді", - написав DeSantis у своєму твіттері. "Ні уряд, ні приватний бізнес не зможуть ставити умови для вашої участі у повсякденному житті щодо приватної медичної інформації".

Ron DeSantis. Фото: Joe Raedle/Getty Images

За кілька днів до цього ДеСантіс підписав розпорядження, що забороняють місцевим муніципалітетам зобов'язувати носити маски. Це послідувало після іншого виконавчого наказу, який він підписав раніше цього року і яким припиняються всі обмеження по усьому штату, пов'язані з Уханьським грипом.

Оскільки ін’єкції проти китайського вірусу – це експериментальна генна терапія, яка навіть ніколи не була офіційно схвалена Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA),  нема юрисдикції для будь-кого з уряду або когось іншого вимагати, щоб їх робили в закладах освіти.

Уколи від уханського грипу, попередив представник Том Лік (республіканець), не мають “такої ж самої доведеної історії, як і ті вакцини, які ми вимагаємо робити нашим школярам. Ми повинні визнати, що сумніви щодо вакцини є реальними і зрозумілими".

Будь-яку школу, бізнес або державний орган у Флориді, що намагатимуться наказати робити ін’єкцію від Covid-19, можуть оштрафувати до 5000 доларів. 

"У Флориді ваш особистий вибір стосовно вакцинації буде захищений, і жодне підприємство чи урядова організація не зможуть відмовити вам у наданні послуг на основі вашого рішення", - говорить DeSantis.

ДеСантісу довіряють, тому що він був першим обраним чиновником у країні, який зайняв тверду позицію проти так званих "паспортів вакцинації". Він вважає, що кожна людина має право брати участь у суспільному житті "без того, щоб її просили розголошувати цю медичну інформацію".

ДеСантіс також гарантував, що уряд штату та місцеві органи влади ніколи більше не зможуть змусити підприємства закриватись "або не допускати учнів до очного навчання в школах Флориди, за винятком надзвичайних ситуацій з ураганами, та обмежувати всі місцеві надзвичайні ситуації семиденними кроками".

Зараз ДеСантіс має повноваження "визнати недійсним місцевий надзвичайний наказ, якщо він без потреби обмежує особисті права або свободи". Це модель, яку можуть наслідувати й багато інших штатів, які цінують волю і свободу.

"Благословіння для губернатора ДеСантіса, який позбавив багатьох людей у його штаті від необхідності активно займатися своїми тоталітарними нахилами, як це роблять наші славетні губернатори лівого узбережжя", - написав один із коментарів LifeSiteNews, засмучений тим, що на протилежному узбережжі США – все навпаки.

 

Наші інтереси: 

Світ стоїть перед великим протистоянням між традиційним життям і великою тиранією купки психопатів, що хоче всіх привчити до покори та створити глобальний цифровий концтабір з писаними правилами й нормами. Безглуздість носінні масок і вакцинація від респіраторної хвороби по два рази на рік викликає від здивування до обурення та підсвідомий опір у людей, що вміють мислити критично.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Готовий закластися, що у кожному американському штаті вводять свої правила - кого примушувати прямо, а кого так, що нібито людина сама зробить вибір.
У нас же люди налякані так, що самі біжать колотися чим попало. А потім не знають, куди діватися, через дикі побічні ефекти.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Готовий закластися, що у кожному американському штаті вводять свої правила - кого примушувати прямо, а кого так, що нібито людина сама зробить вибір.
У нас же люди налякані так, що самі біжать колотися чим попало. А потім не знають, куди діватися, через дикі побічні ефекти.

Поки дихаю - сподіваюсь!