Зображення користувача Віктор Макаренко.
Віктор Макаренко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Здоров’я і гармонія – четвертий компонент програми «П’ять вигод» (відео)

Радіймо, друзі! Попередні відео були присвячені самооцінці опанування трьох перших пунктів програми «П’ять вигод».

Кількісна оцінка засвоєння програми «П’ять вигод» потрібна для того, щоб у будь-який момент часу знати, на якому етапі її виконання ми перебуваємо, тобто яку частину шляху до мети ми вже пройшли.

Попередня стаття: Позитивне мислення – третій компонент програми «П’ять вигод» (відео)


Отже, переходимо до четвертого пункту програми, який називається «Здоров’я і гармонія».

 Подібно до трьох попередніх – «Їжа і вода», «Сон і активність» та «Позитивне мислення» – він складається зі стартового, середнього і завершального етапів.

Компонент програми, який ми зараз розглядаємо, має вагу «4», тому за кожний етап нараховуємо собі учетверо більше балів, тобто 4, 8 і 12.

Головна ідея в тому, що для успішної реалізації власного стартапу треба перебувати у просторі позитивних подій – щоб хвороби, конфлікти, аварії та інші негаразди не відволікати від улюбленої справи.

Отже, завдання цього компоненту програми полягає в тому, щоб вийти з Простору боротьби і піднятися у вищі простори подій.

Перебування у гармонії має два аспекти. Внутрішній – це духовне, психічне та фізичне здоров’я. Зовнішній аспект – це сприятливе соціальне середовище та інші життєві обставини. 

Пройдемося по кожному з етапів:

  • Перший  (4 бали): маю впорядкований життєвий простір, постійно очищую його від зайвих речей – роздаровую їх або продаю.
  • Другий етап (8 балів): маю досвід самозцілення від хронічних хвороб, працюю над повним звільненням від усіх болячок, негативних соціальних контактів, наркотичних та  ментальних залежностей. 
  • Третій  етап (12 балів): повністю звільнився від старих хвороб і живу так, щоб не допустити нових. Завжди здоровий, зі мною не відбуваються негативні події.

Яка мені з цього вигода?

  • По-перше, позбуваюсь усього, що відволікає від улюблених справ.
  • По-друге, отримую задоволення від життя.
  • По-третє, маю досить ресурсів для поступової реалізації своїх проектів.

Четвертий пункт програми «П’ять вигод» є наслідком реалізації трьох попередніх, проте має і самостійне значення.

Він скеровує у вищі простори подій згідно з євангельською настановою. «Шукайте найперше Царства божого і правди його, а все інше вам додасться».

Цей пункт програми найбільше пов’язаний з речами чарівними, релігійними, магічними. Один з чарівних інструментів – технологія самозцілення Живе Слово. Її нині радісно практикують тисячі успішних українців.

Проте магія інколи є дуже простою. Наприклад, щоб допомогти  очищенню свого організму, корисно просто прибрати у помешканні.

Далі – ще цікавіше! У наступному відео – формування позитивного  оточення. Долучаємось до спільноти друзів!

Радіймо!

Наші інтереси: 

Вдосконалюючи себе гармонізуємо навколишній простір

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи