Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Законодавці Флориди внесли на розгляд законопроект про бездозвільне носіння зброї

Категорія:

Світ:

Незабаром Флорида має всі шанси стати 26-м штатом, в якому ухвалено закон про бездозвільне носіння зброї. Минулого року сусідні з Флоридою штати Алабама та Джорджія ухвалили аналогічні закони.

Законопроект під номером 543 в палату представників штату вніс республіканець Чак Бреннан, за що отримав схвалення від спікера Пола Реннера та підтримку обох палат: «Дякую вам за внесення цього законопроекту та за захист права флоридців на самозахист без необхідності отримувати на це дозвіл від уряду». Про це повідомляє сайт zbroya.info Української асоціації власників зброї.

При цьому законопроект не передбачає закриття програми «Concealed Weapon Firearm License», завдяки якій дозвіл на носіння зброї вже отримали понад 2,8 млн. жителів Флориди. Але тепер, якщо громадянин захоче почати приховано носити зброю, від нього не вимагатиметься отримувати цей дозвіл через вищевказану програму. Те ж право підтверджуватиметься і для всіх гостей штату.

Враховуючи, що 112 зі 160 місць в легіслатурі штату Флорида належать республіканцям, можна впевнено сказати, що питання вже вирішено. До того ж губернатор Рон ДеСантіс вже пообіцяв його підписати.

Варто додати, що минулого року сусідні з Флоридою штати Алабама та Джорджія прийняли аналогічні закони.

Наші інтереси: 

Беремо приклад з республіканських штатів США. Вільні люди мають зброю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи