Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Юлія Кузьменко подала в суд на Авакова

Позов стосується захисту честі, гідності та ділової репутації. Лікарка і волонтерка Юлія Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, подала в суд на Міністерство внутрішніх справ, що значиться в реєстрі судових справ. Третіми особами у судовому спорі Кузьменко вказала главу МВС Арсена Авакова і телеканал "Україна".

19122504.jpg

Юлія Кузьменко. Фото: facebook Юлії Кузьменко

Захисниця Кузьменко в даній справі Вікторія Дейнека пояснила в коментарі "Главкому", що позов подали через висловлювання Авакова 13 грудня в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Глава МВС тоді заявив про те, що Юлія Кузьменко нібито відмовилася давати свідчення в рамках справи Шеремета. За словами Дейнеки, ця інформація неправдива.

Адвокат заявила про те, що відмову її підзахисної повинні були зафіксувати в протоколі допиту, однак "такого протоколу допиту немає, бо допиту не було".

Дейнека додала, що допит Кузьменко відбувся вже після того, як програма вийшла в ефір.

Зазначимо, що ще один фігурант справи Шеремета Андрій Антоненко також подав позов про захист честі та гідності проти президента України Володимира Зеленського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, генпрокурора Руслана Рябошапки і першого замглави Нацполіції Євгена Ковалая.

Нагадаємо, що 12 грудня 2019 року керівництво поліції повідомило, що у вбивстві журналіста Павла Шеремета, яке сталося 20 липня 2016 року, підозрюють дитячого кардіохірурга і волонтерку Юлію Кузьменко, рок-музиканта і бійця ССО Андрія Антоненка та військового медика Яну Дугарь. У справі також фігурує подружжя добровольців Владислав та Інна Грищенки

За версією слідства, мотивом вбивства була "дестабілізація суспільно-політичної ситуації". Але замовників вбивства не називають.

Наші інтереси: 

Розуміти, що українцям зараз треба відкинути всі образи один на одного і згуртуватися проти аваковської системи, яка хоче заплямувати добровольців і волонтерів. Ситуація абсурдна, тому замовників вбивства не називають, бо заарештовані "підозрювані", як виглядає, не скоїли це вбивство. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Підтимую
Юлію. Арсен Аваков залишився "ділком" так і не дорісши до державного діяча.

Гарно, дуже гарно.

Коментарі

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Підтимую
Юлію. Арсен Аваков залишився "ділком" так і не дорісши до державного діяча.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Чим більше буде уваги до цієї справи, тим краще ми зрозуміємо "хто є хто"! Погань тоді вилізе назовні!