Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Величність арійської раси. Музиканту та бійцю Сил спеціальних операцій висувають дивне обвинувачення

Користувачі Facebook активно реагують на формулювання звинувачення підозрюваному Андрію Антоненку у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. На думку блогерів, активістів і журналістів, така «мотивація» є абсолютно безглуздою.

19121801.jpg

Юлія Кузьменко і Андрій Антоненко

У Facebook активно поширюється флешмоб, у якому користувачі звертають увагу на дивне формулювання підозри музиканту та бійцю Сил спеціальних операцій Андрієві Антоненку.

Дослівно цитата з підозри, що стала об’єктом жартів та мемів у соцмережі, звучить так:

«Досудовим розслідуванням встановлено, що Антоненко Андрій Сергійович, 02.10.1971 року народження, захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, розмежування суспільства за принципом національної належності…».

Під час судового засідання від сказав, що сам є наполовину євреєм, тому нібито «культивація» ним арійської раси — це щось безглузде.

«Відносно моїх правих і лівих уподобань, як зазначено було в повідомленні, я народився в єврейському районі, я наполовину єврей, у мене дід польський єврей. Ви несвідомо, якимось чином своїм висновком упередженим вже образили мене особисто і мою сім'ю…», — підкреслив він.

Ось, що пишуть користувачі ФБ:

Наші інтереси: 

Гумор і сатира інколи допомагають зрозуміти безглуздість і глупість.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи