Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які висновки можуть зробити українці про "дебати" Навального і Гіркіна

Спецтема:

Зустріч в прямому ефірі розкрученого російського опозиціонера та сумнозвісного терориста виявилась суперечкою інтелігентних людожерів.

Той, хто таки змусив себе передивитися так звані дебати російського опозиціонера Олексія Навального і терориста Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, залишився жорстоко розчарованим.

Найцікавішим під час цієї події, яку транслювали на Youtube-каналі "Навальний live", був ведучий, журналіст Михайло Зигар. Це той самий, що написав книгу "Вся кремлевская рать" про інтриги Кремля на зовнішньому та внутрішньому фронті.

Наприкінці він відзначив, що шоу не вийшло, а його гості вправлялись у тому, що обзивали один одного "Путіним".

Росія - країна-фейк. От і дебати в них теж фейкові. Це ж не два кандидати в президенти дебатували, хоча Навальний весь час повторював, що він балотується в президенти.

Це суперечка двох ворогів України, яку можна порівняти з дискусією двох людожерів про те, як краще вас з'їсти - тушкованим чи смаженим.

Різниця між Навальним і Стрєлковим приблизно така сама, як між Іваном Грозним та Малютою Скуратовим, як між Сталіном і Берією.

Навальний - це ілюзія вибору для Росії. Ну от, не було б Навального, і росіянам доводилось би обирати між Путіним і Путіним. А так їм ніби пропонують два варіанти, хоча насправді - варіант один. "Кого оберете: Путіна чи політичного лузера, який все одно програє?"

Навальний вважає, що Крим повертати Україні не обов'язково, "бо був референдум" і про це він говорив уже неодноразово. На "дебатах" він повторив, що на його думку "частина санкцій не буде знята ніколи". Мав на увазі, безперечно, саме "кримські".

А тепер він ще додав, що війну на Донбасі потрібно припинити, бо... Ні, не тому, що це злочин, що це потрібно припинити вбивати українців на їхній же землі, а тому, що війна економічно не вигідна Росії.

Що справді засмучує - так це розуміння того, що Навальний грає на настроях російських виборців. І його небажання чітко заявити про те, що Крим вкрадений - це відображення парадоксальності мислення переважної більшості росіян.

Зокрема освічених представників середнього класу та молоді, яка й складає левову частку симпатиків опозиціонера. Їм не подобається бідне життя та чиновники-крадії, але разом із тим вони не хочуть повертати вкрадене в України.

Гіркін-Стрєлков - убивця, окупант і терорист. Його голова напхана монархічною маячнею про велич Росії, яку "по живому тілу" розрізали на шматки більшовики, а після розвалу Союзу грабує Захід руками компрадорської буржуазії.

Найбільша претензія Стрєлкова-Гіркіна до Путіна - це те, що російський президент у 2014 році зупинився і не "звільнив" усю російськомовну частину України. Навальний, за його словами, хоче "довести зрадливу політику Путіна до кінця".

Маріонеточних очільників "ДНР" та "ЛНР" Захарченко і Плотницького Гіркін-Стрелков назвав зрадниками за те, що вони підписали мінські угоди. Втім, переповідати весь набір хворобливих тез терориста немає сенсу. Кому цікаво, може переслухати то все на Youtube, запис дебатів зберігся.

Отже, Навальний підтвердив думку про те, що він - російський ватник, для якого "Крим вєрнулся в родную гавань". Повчально для тих, хто мав якісь ілюзії щодо цього борця з кремлівським режимом.

Стрєлков-Гіркін підтвердив, що він цілеспрямовано вдерся на Донбас "звільняти росіян". Але він не відкрив жодних нових подробиць про збитий "Боїнг" чи вторгнення на Донбас, на що дехто наївно сподівався.

Власне, це й усі висновки з їхньої суперечки, які могли винести українці.

Наші інтереси: 

Яка країна, такі і герої, такі і дебати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прочитав про ці "телебатати" і згадав смішне відео 2004 року: https://www.youtube.com/watch?v=DoGYJItrZ0A

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прочитав про ці "телебатати" і згадав смішне відео 2004 року: https://www.youtube.com/watch?v=DoGYJItrZ0A

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

Я так і не зрозумів: це уже початок в Росії президентської гонки? Чи що? Мабуть, це чищо. Чищо - це те, що зрозуміле тільки самим росіянам і русским. Я ще так "поняв" ще одне не зрозуміле мені явище, а це те, що русские не росіяне. Інтяресно! Тут, як бачиться, щоб зрозуміти потрібні або пляшка горілки, або психіатр.