Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Яке НАТО? Україна – розсадник тотальної корупції: Юрій Романюк прокоментував ультиматум Зеленського Альянсу

«Це чергова дурня Банкової. На жаль, дегенерати, які очолюють її, не можуть зупинити її й самі генерують такі тези, які поглиблюють розкол між Україною і НАТО». Так голова Всеукраїнської Громадської Організації "Україна в НАТО" Юрій Романюк прокоментував ультиматум до НАТО від Зеленського, а також розповів про те, які гарантії безпеки можуть бути надані Україні до вступу в НАТО та чи потрібні вони Україні.

23060603.png

Юрій Романюк
Юрій Романюк

Він прокоментував мовчання ООН на підрив російськими окупантами Каховської ГЕС і вважає цю  організацію недієздатною. ООН має бути реформована. Сьогодні, 6 червня ООН нагадала про День російської мови у своєму Twitter – і жодного слова про те, що носії цієї мови зробили з Каховською ГЕС.

Президент Володимир Зеленський фактично висунув ультиматум – він сказав, що, якщо Україна на майбутньому саміті НАТО у Вільнюсі не отримає конкретних сигналів, коли і як вона вступить до НАТО, то він не бачить сенсу їхати на той саміт НАТО.

Романюк каже, що такими заявами Офіс Президента посилює розкол між Україною і НАТО. Банкова не хоче усвідомлювати свою персональну відповідальність за виконання стратегії комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України. Україна не виконує річну національну програму під егідою комісії Україна-НАТО. Ще до війни, у 2021 році, Україна не виконувала програму. Майже третина заходів, які Україна як держава зобов'язалася виконати, не були здійснені.

Україна не вступить автоматично в НАТО після перемоги у війні, тому що Україна як держава не виконує отримані завдання і зобов'язання перед Альянсом. Україна не зможе автоматично вступити до НАТО, зауважив Юрій Романюк.

Якщо взяти антикорупційні зобов'язання України, то там ціла низка задач. Романюк нагадав про корупцію в Міноборони, згадав голову Верховного Суду Князєва, якого викрили на хабарі у $2,7 млн.

Корупція як процвітала в Україні, так і процвітає, каже Романюк. Американська розвідка знає про наших корупціонерів все. Де реформування СБУ? 9 років йдуть тільки розмови, що ми реформуємо СБУ, зауважує експерт. (Нагадаю, що СБУшники Херсона першими втекли з міста. Згадаємо заступника голови СБУ Наумова, який виїхав з України 23 лютого 2022 року з чималими коштами. Де сам колишній голова СБУ Баканов?).

У нас половина СБУ є агентурою ФСБ РФ, – каже Юрій Романюк. Половина керівників цієї структури мають родичів з РФ. Хто сьогодні очолює військову адміністрацію в Одесі? Ми не реформуємо Прикордонну службу, не реформуємо Митну службу (а це необхідна умова для вступу в НАТО). Митниця – це розсадник корупції.

Хто нас візьме в НАТО, якщо держава Україна 9 років нічого не робить, щоб нас взяли в НАТО?

Юрій Романюк також розповів про підготовку Єрмака до "Будапешту-2" і про те, хто може очолити НАТО.

Наші інтереси: 

Дивимося правді в очі. Розуміємо, що насправді коїться в державі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Виявляється ідею для серіалу Слуга народу скопіювали в естонців

https://tvrain.tv/teleshow/notes/edinaja_rossija-409234/

Коментарі

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Виявляється ідею для серіалу Слуга народу скопіювали в естонців

https://tvrain.tv/teleshow/notes/edinaja_rossija-409234/