Зображення користувача Андрій Пасічник.
Андрій Пасічник
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як взяли Берію

Хто не вірить - хай перевірить.

 

ЯК ВЗЯЛИ БЕРІЮ

Радянський союз - то була чортова держава.
І одним з найкрупніших чортів був чорт Берія.
Чорти розробили і реалізували багато чортівських програм в ссср, але ангели також не спали і як могли на той час так і гасили ці програми, всяко рятуючи людей. В лавах кгб було багато воїнів які чорніли від лихої практики. Але були воїни які робили те саме але не чорніли. Їх теж заставляли вбивати і гвалтувати, але вони все ж не ставали вампірами. Але ж вибір був невеликий: або живеш по уставу - або тебе ліквідовують.

Та є одна таємниця:

якщо ти чиниш тяжке зло але в серці в тебе палає любов, то це зло не може до кінця статися.

Багато було добрих воїнів яких доля застала в чортових рядах коли Велика Тьма накрила Землю. Ті добрі воїни чітко виконували накази москви і жили строго по уставу. Проте, за рахунок добрих їхніх сердець - ніяк бісові програми цк не доводилися до кінця, і хоч упирі були ситі від людської крові, докінця діла не до ходили і глохли програми центрального комітету парнокопитних.

Наприклад, була поставлена задача цк: "Знищити матричне (критичне) число україномовної еліти і

вбити Душу Українського Народу для повної нейтралізації і повної асиміляції українського етносу".

Багато брахманів скосила ця програма, але програма дивним чином заглохла і Душа Народу (яку утримує матричне число, відсоток народу) жива.


Є таке явище: якщо до тебе приходить неминуча смерть, то краще бути вбитим добрим воїном ніж злим. За добрим воїном потім зможеш літати і через нього скоріше і легше реінкарнуєшся. Бо за злим тобі буде противно всюди ходити.


Так от, багато добрих воїнів, що мали в серці те що не вмирає, але волею долі служили в кгб, - якраз і зупиняли на собі ці темні плани цк.

І дрібнокаліберні уроди не розуміли, як так, "вроді влада в наших руках, ми работаєм на повну, а бандеравци всьо пєсні пают да пают". На Різдво.


Але Берія то був не дрібний чорт, а один з кращих. І він швидко догадався в чому суть. І видав наказ: всіх командирів від мала до велика, які характеризуються добротою сердечною - до стінки. А характеристику там писати вміли. Як казала одна бандерівка: "кагебісти про мене більше знали ніж я сама". І всіх в кого вичислили в серці любов - розстрілювали.
Так йшла зачистка рядів кгб.

 


А ще чорт Берія славився "висячими дівчатами". Він сексуально використовував строго одну дівчину на один раз. Як хотів. Потім її вішали в державному лісі. Хто там бував (зі службовців) той розказував потім що бачив висячих дівчат.

Ще в НКВД були так звані чортові тройки.

Це коли три сотрудника без суда і слідства, вчиняли свій суд і розправу. Так ліквідовували "ворогів народу". Хуцпа в тому, що кагебісти, у своїй масі, самі були ворогами народу - а називали "ворогами народу" цвіт української нації - людей найсильніших, найталановитіших, праведних і святих.

Так от.
Служили в чортових рядах кгб три козаки характерники.
Зажурилися вони цим всім, і щоб розвіяти журу і порадитися пішли вони в ліс "по гриби". Зайшли в глушину, сіли собі на землю та й розказують. А були вони спецами високих розрядів. І раптом не помітили, як перед ними появився один місцевий сільський святий мудрець. Вони сильно здивувалися, бо його вони побачили вже коли він стояв впритул до них, а як він підійшов - вони, специ, не помітили. І каже їм той селянин: про що балакаєте, чи часом не про чорта Берію? Вони знітилися і душі їхні сколихнулися. І селянин каже: до нього добратися не можливо. Але не тому що на дачі Берії елітні охоронці. Елітних завжди можна взяти. А тому, що чорти регулярно читають захисні мантри і навколо Берії - захисний ореол. Тому він і такий непереможний.

Але скажу вам, хлопці, скоро, такого то числа, його ореол впаде, бо він впав у немилість своїх чортів, почав робити що хотіти і чортів перестав слухати. А чортова піраміда, як і колись кобзарська, трималася на залізній дисципліні. Порушує Берія дисципліну і за те чорти перестануть читати йому мантри і захочуть його ліквідувати. В нього буде 50% на 50%. Ліквідувати неможна залишити. Чи ліквідувати бо обнаглів, чи залишити бо чертовськи хорош. Тут то його захисний ореол і ослабне. Якщо не вбити, то можуть його і залишити.


І тут три характерники побачили ближнє майбутнє і їм потемніло в очах, серця почали тяжко гамселити в грудях, їх почало неначе тошнити.


А через хвилину, яка тривала довго, вони четверо побачили дрібних пташок які прилетіли і сіли біля них. Тоді заспокоїлися і побачили яскраве заломлення світла ізза хмар, і вітерець подув приємною прохолодою. І пташки вмить злетіли так швидко як той вітер, і зникли в небі.


Через три дні ці троє козаків-карактерників у формі і з документами кгб вже стояли перед легендарним чортом Берією направивши на нього дула зброї. Зброю попередньо освятили і заговорили, як навчив селянин. Ліквідували козаки-характерники чорта Берію. Тоді себе. Та не стало їм солодко. Бо казав їм святий мудрець, що і після смерті будуть вас мучити.

Залили їх в бетон догори ногами і вниз головою. Казав мудрець-селянин, що так перебудете мінімум до 2011 року а максимум до 2012. Так там мучили найкращих. А в 2012 році зпустився Ангел і всіх звідти випустив. А головний серед стоячих вниз головою там був Гетьман Мазепа. Він там був ще з того часу. І Мазепу Ангел звідтам випустив.

Хто не вірить, хай перевірить.

21 Січня 2016 рік від Різдва Хрестового.

Будьмо!

Хай Буде Рай!

Наші інтереси: 

Розвиток Сили за правицею Отця.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Написано красиво... Але повна ахінея!
Вибач друже, але подібні "розвідки" не несуть ні інформації, ні користі, а тільки засмічують мізки людям...

Я не тільки перечитав дуже багато матеріалів про Л.П. Берія, але з 1975 по 2000 рік дружив з Серго Берія, сином Берія і безпосередньо від нього знаю багато чого про Лаврентія Павловича і про НКВС того часу.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

А ще з того, що я, Андрій Пасічник, бачив у дитинстві.
Я народився у 1983 році в місті Самбір.
А десь приблизно в 1989 році попри мою хату об’їздною дорогою їхав кортедж: такі спеціальні автомобілі(схожі на картенги) з великими портретами лєніна на першому автомобілі, з написами щось типу да здравствуєт первоє мая чи щось там. Їхали вони дуже повільно, плавно, щоб люди могли їх розгледіти. Мені тоді було 5 чи 6 років. І я бачив це через вікно. Потім через деякий час, я точно не пам’ятаю, але того самого дня, навіть через пару годин мені в очах позеленіло (так само як коли я собі шию зламав впавши з дерева, у сьомому класі) і мені стало погано. Я сказав це бабці Гані, а вона глянула на мене і зрозуміла, що я те саме бачу. І плакала. А потім заспокоїлася і усміхнулася.
Виявляється, та демонстрація переїхала за перший поворот обїздної дороги, що біля нашої хати, потім виїхала на трасу на Старий Самбір а тоді парадоксально заглохла. Всі машини заглохли і ніяк не могли їх завести.
цк поставили їм партійне завдання: пересікти сакральний мередіан між Самбором і Старим Самбором з портретами комуністичних бісів, і здійснити метафізичний ритуал фінального зомбування народу перед розвалом ссср.
А в старосамбірському районі жив один волхв. І він якраз вийшов на гору і закляв ці машини з транспарантами. В кгб довго не дивувалися парадоксу, там теж нехилі волхви служили. Його (здається Івана) швидко вичислили, бо він бабкам помагав і дітей лікував втихаря. І там на горі, звідки він закляв демонстрацію, прив’язали його до дерева вниз головою, як і було скомандувано в телеграмі. Коли він (Іван) сам собі зупинив серце, щоб його не мучили довше, і висячи догори ногами, вниз головою, то йому стало дуже погано і йому позеленіло в очах, що і я з бабцьою Ганею відчув у себе в хаті. Він теж звільнився звідтам коли Ангел низійшов у 2012 році.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

14 вересня 2014 року бачив видіння, що у храмі верховодять упирі, а потім з бані церкви з’явився світлосяйний архангел з довгим блискучим мечем, котрий він тримав двома руками лезом догори, наче замахнувшись. Він повільно спускався згори і яскраво освітлював усе навколо.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

У ті роки в нквс служили не волхви,а в основному каббалісти...

Цікаві статті Андрію..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Написано красиво... Але повна ахінея!
Вибач друже, але подібні "розвідки" не несуть ні інформації, ні користі, а тільки засмічують мізки людям...

Я не тільки перечитав дуже багато матеріалів про Л.П. Берія, але з 1975 по 2000 рік дружив з Серго Берія, сином Берія і безпосередньо від нього знаю багато чого про Лаврентія Павловича і про НКВС того часу.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!