Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вибори у США: Трамп лідирує серед усіх конкурентів-демократів

Категорія:

Президент США Дональд Трамп очолив рейтинг популярності серед основних кандидатів на висунення на президентських виборах США 2020 року.

Про це свідчать результати опитування USA TODAY / Suffolk University.

Згідно з опитуванням, Трамп має перевагу над Джо Байденом в 3%, над Берні Сандерсом — 5%, над сенатором Елізабет Уоррен — 8%, над Майклом Блумбергом — 9%, над Піттом Буттіджичем — 10%.

Найбільша підтримка Трампа зафіксована серед чоловіків, найменша - серед жінок, в цілому, республіканець найбільш популярний серед виборців віком від 35 років.

Кандидати від Демократичної партії користуються найбільшою підтримкою серед вікової групи від 18 до 34 років.

Соціологи відзначили, що проведене за рік до виборів опитування не є надійним індикатором результатів виборів в листопаді 2020 року. Тим більше, що кандидат від Демократичної партії ще не затверджений.

Опитування проводилося з 10 по 14 грудня (напередодні голосування Палати представників за обвинувальні статті з імпічменту Трампа) серед 1000 зареєстрованих виборців, його похибка становить 3 процентних пункти.

Наші інтереси: 

Україні вигідно, щоб переобрали Дональда Трампа.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи