Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

19 тисяч фальшивих бюлетенів, 100 тисяч «мертвих душ» – cвіжі новини з Джорджії щодо виборів-2020

Категорія:

Спецтема:

Схоже, що в Джорджії доведеться скасувати вибори. Перевірка, що триває, вже виявила серйозні порушення. Також йде робота з виявлення тих виборців, які проголосували в Джорджії, але померли до моменту голосування.

Я вже писав, що у Джорджії суддя постановив провести аудит 145 тисяч паперових бюлетенів, що надійшли поштою в окрузі Фултон. І от вже є перші результати такої перевірки. Справа в тому, що в американській виборчій системі є таке поняття, котре можна приблизно перекласти, як «контрольні ланцюги». Це спеціальна система супроводжувальних документів, яка демонструє, як проходять запити на бюлетені, як їх пересилають, як вони потрапляють у статистику голосування і як зберігаються протягом кількох років після голосування.

Так ось, в окрузі Фултон штату Джорджія виявлено 19 тисяч бюлетенів, які не мають відповідних документів-«ланцюгів». Тобто, якщо таких документів не існує, то це бюлетені, які виникли «із нізвідки». На них не було запитів, їх не висилали бажаючим проголосувати поштою, їх не отримували поштою – а вони якось опинилися в загальній масі проголосувавших бюлетенів. І якщо цих «ланцюгів» так і не буде знайдено (а вони теоретично могли загубитися через неналежну роботу виборчої комісії) – то тоді ці бюлетені треба буде вважати фальшивими.

При тому нагадаю, що у Джорджії Байден переміг лише на 11779 голосів. Наступного тижня в суді Джорджії буде розглядатися питання, як ставитися до цих бюлетенів.

Інша новина з Джорджії. Поки йде перевірка бюлетенів лише в одному окрузі Фултон, почалася перевірка списку виборців всього штату. І одразу сюрпризи. Кілька днів тому держсекретар Джорджії Бред Раффенспергер (Brad Raffensperger) оголосив, що має намір видалити близько 100 000 імен зі списків виборців, що проголосували. Це стане першим серйозним оновленням списків для голосування після виборів 2020 року. Імена видаляються через те, що ці виборці раніше відправили у поштову службу США форму про зміну своєї адреси, проте їм все одно було відправлено листи з бюлетенями, хоча насправді вони на момент голосування були резидентами інших штатів. Питання: ті бюлетені, які було їм відправлено (або тільки записано, що відправлено) – куди ділися? Пішли «в нікуди», чи хтось проголосував від їхнього імені?

«Своєчасне оновлення списків виборців в Джорджії є ключем до забезпечення чесності наших виборів», – заявив Бред Раффенспергер, який раніше заявляв, що під час виборів у штаті були тільки несуттєві порушення.

Також йде робота з виявлення тих виборців, які "проголосували" в Джорджії, але насправді вже померли до моменту голосування. Аудит готовий оголосити в найближчому майбутньому інформацію щодо кількості таких «виборців».

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Шахраї мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Питання полягає в тому, коли саме шахраї будуть покарані
і, що встигнуть зробити до того на своїх високих посадах?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Питання полягає в тому, коли саме шахраї будуть покарані
і, що встигнуть зробити до того на своїх високих посадах?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!