Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

Ворог ніякого відношення до прослушки Залужного не має – Віктор Ягун

Категорія:

Спецтема:

"Жучок" у кабінеті головкому ЗСУ Валерія Залужного виявився фейковим. Це був пристрій без записуючих частин та елементів живлення. Все це нагадує або намагання тиску або реалізації якоїсь спецоперації. Перед будь-якою нарадою в кабінетах командувачів здійснюється перевірка. Для чого це зробили медійною історією?

22040801.png

Віктор Ягун. Фото: apostrophe.ua

Так вважає генерал-майор СБУ Віктор Ягун. Він також відзначив, що могли за допомогою штучного інтелекту створити якісь розмови головкому і вкинути їх в мережу. Можливо, для дискредитації, можливо, щоб показати конфлікт між військовими та політичним керівництвом. Це – на руку нашим ворогам. У нас також є зацікавлені в такому протистоянні, відзначив Ягун. На його думку, це стосується і владних, і опозиційних структур, вже почалися політичні ігрища.

Нагадаємо, пристрій для прослуховування був виявлений в одному з робочих приміщень Валерія Залужного вдень 17 грудня. Перші повідомлення в ЗМІ про "прослушку" головкома почали з'являтись ввечері 17 грудня. Через декілька годин Служба безпеки України оприлюднила офіційну заяву щодо цієї ситуації, у якій наголосили, що "жучок" був встановлений не в кабінеті головкома, а в одному з "потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України". Тобто, це приміщення лише готувалось для того, щоб в ньому міг працювати Залужний.

"За попередніми даними, виявлений пристрій перебував у неробочому стані. Будь-яких засобів накопичення інформації чи засобів віддаленої передачі аудіозаписів не виявлено. Даний технічний пристрій буде передано на експертизу", – сказано в заяві СБУ.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що вся ця історія виглядає як зрежисована вистава.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Але ж ми розуміємо, що відбувається :) Стежимо за успішним розгортанням СКК "Залужний-24".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Але ж ми розуміємо, що відбувається :) Стежимо за успішним розгортанням СКК "Залужний-24".

Все, що робиться з власної волі, – добро!