Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ворог мінує залишені райони на Київщині – голова ОВА

Світ:

ЗСУ успішно стримують російського агресора та здійснюють контратаки. Під обстрілами військ РФ залишаються Макарівська та Ірпінська громади. У районах Київської області, залишених ворогом, фіксують часті випадки замінування території та споруд місцевих жителів.

22033102.jpg

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.
 
Він зазначив, що російські війська щодня здійснюють від 30 до 40 обстрілів житлових масивів та соціальної інфраструктури Київщини.
 
"Руйнування зафіксовано у 35 із 69 громад області (50,7%). Критичні руйнування у Бучанській, Ірпінській, Гостомельській, Бородянській, Макарівській, Великодимерській, Пісковській громадах. Загалом понад 550 об'єктів", – уточнив Павлюк.
 
Він наголосив, що небезпечними залишаються населені пункти вздовж Житомирської траси, Буча – Ворзель – Гостомель, Немішаєве, Дмитрівська та Макарівська громади, північ Вишгородського району, території деяких населених пунктів Баришівської, Калітнянської, Великодимерської громад.
 
У Баришевській, Калитянській та Великодимерській громадах спостерігається виведення ворожих сил.
 
"Підрозділи ЗСУ ведуть оборонні дії та здійснюють успішні контратаки на окремих територіях району. Тим самим здійснюють активний і дієвий обстріл місць скупчення противника", - зазначив голова ОВА.
 
В Іванківській, Димерській та Поліській громадах – гуманітарна катастрофа, а Славутич – заблокований, додав він.

Наші інтереси: 

Орки є орки. Залишають після себе міни. Розуміти, що небезпека залишається навіть після того, як ЗСУ вибили ворога з української території.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи