Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

"Полум'яний привіт окупантам": на Київщині розгромили ще одну колону ворожої техніки

Категорія:

ЗСУ продовжують давати відсіч ворогові. Прес-служба Служби безпеки України оприлюднила фотографії колони російської техніки, яку знищили ЗСУ. "Цього разу ми отримали координати ворожої техніки з позначками "V" на Київщині. Їх перевірили й передали військовим. Результат – на фото: полум'яні "привіти" окупантам. Як би вони не маркували свої бойові машини, ми знаємо, що наше завдання буде виконане точно – ми знищимо їх", – йдеться в заяві СБУ.

А ще українці відчайдушно вишукують по лісах і приганяють для Української армії ворожу техніку. На півночі від Броварів (Київська область), наприклад, українські фермери допомогли армійцям витягти полишений окупантам бронетранспортер. Броня новітнього виробництва і з повним боєкомплектом. Ба більше, нашим оборонцям вдалось зафіксувати переговори ворога, де той каже, що наляканий і тікає.

Наші інтереси: 

Російська армія, яка приходить на нашу землю, буде знищена. Як і сама країна-агресор. Шість років тому я розшифрувала виступ на радіо "Ера" експерта по Росії та зовнішньої й внутрішньої політики та опублікувала статтю Війна з Росією має тільки військове рішення. Україна не може зупинитися, бо тоді буде знищена Росією. Мордор завжди прагнув завоювати Україну, поставити Київ на коліна і поступово інтегрувати до себе. Росія також не може зупинитися, бо якщо вона зупиниться, то буде знищена зсередини. На жаль, поки що зсередини там її ніхто не знищує, але знищує ззовні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Ми не повинні зупинитись на нашому кордоні. Кремлівський мур має бути зруйнованим.

Коментарі

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Ми не повинні зупинитись на нашому кордоні. Кремлівський мур має бути зруйнованим.