Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Влада планує повний курс ревакцинації в наступному році – і, можливо, протягом наступних років

Світ:

Ті, хто отримав дві дози ковідовакцини, мають так само отримати дві дози наступного року, сказав головний держсанлікар Кузін. Ковідо-лоялістам відверто повідомили, що вони будуть знищені.

21101801.jpg

Фото: depositphotos

Людині доведеться щороку вакцинуватися від "страшного смертоносного" ковіду. Кажуть, що через деякий час після кожної вакцинації імунітет стає меншим, тож треба "поновити імунну відповідь" щороку. Про це 21.10.2021 в інтерв’ю телеканалу «Рада» розповів заступник глави МОЗ, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

«Поки що не розглядається питання про введення або про рекомендацію введення таким людям так званої бустерної або додаткової дози. Поки ми плануємо використовувати повний курс ревакцинації в наступному році. Тобто людина, яка отримала дві дози щеплення у 2021 році, такі ж дві дози має отримати у 2022-му», – наголосив він.

Кузін не став прогнозувати, на скільки років може зберегтися необхідність у ревакцинації, але зазначив, що це відбуватиметься «на постійній основі».

При цьому він уточнив, що бустерну дозу наразі рекомендуватимуть людям з груп ризику.

«Те, що буде рекомендоване найближчим часом, це введення третьої, додаткової дози, для тих людей, які мають проблеми з імунітетом. Це ті люди, які постійно приймають гормональну терапію, які після трансплантації органів, які мають імуносупресивні стани, первинні імунодефіцити. Для цих людей, ми дійсно розуміємо, що введення повного курсу щеплення, двома дозами, може не призвести до формування повноцінної імунної відповіді. Тому для них буде рекомендовано введення так званої додаткової дози», – зазначив головний санлікар.

Наші інтереси: 

Нарешті відкрито заявляють, що ковідо-вакцинація буде щорічною. Суворо, але чесно :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Психопати зовсім заплутались: вони постійно заявляють про появу нових штамів вірусу, але при цьому колють стару вакцину – проти вчорашніх, уже неіснуючих штамів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Психопати зовсім заплутались: вони постійно заявляють про появу нових штамів вірусу, але при цьому колють стару вакцину – проти вчорашніх, уже неіснуючих штамів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!