Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ваше бустерне життя: як бігфарма впроваджує абонентську модель рентабельності

Світ:

Нам продали фантазію, покликану затягнути нас до фармацевтичної залежності. З першого дня вакцинація проти COVID завжди була приречена на ту саму долю, що й вакцинація проти грипу – пожиттєвий режим щорічного повторного щеплення, щоб не відставати від різних штамів і варіантів. 

На Liberty Education Project  опублікований переклад статті "Ваше бустерне життя: як бігфарма впроваджує абонентську модель рентабельності". Автор – Юліус Рюшель (Julius Ruechel). Він опублікував її на сайті Brownstone Institute

У жовтні цього року Юліус Рюшель видав книгу "Autopsy of a Pandemic: The Lies, the Gamble, and the Covid-Zero Con". 

Стаття є адаптованим уривком книги, як написано в кінці статті. Стаття дуже велика, тому пропоную уривки, які найбільш цікаво і влучно описують те, що відбувається зараз з людством.

Локдауни та обіцянка вакцин як стратегія виходу були цинічними маркетинговими прийомами, щоб змусити людей до режиму постійної вакцинації. 

Нагадаємо, в Ізраїлі 2 дози вакцинації вже не діють. Людей примушують робити третю дозу.

Як пише автор, в цій історії дехто (уряди, ВООЗ, глобальні структури – примітка моя, О.К.) скористалися кризою, щоб переслідувати свої цілі та створити повномасштабну поліцейську державу.

Але, на думку автора, початковим мотивом цієї глобальної соціально-інженерної гри були нескінченні бустери. Тобто метою було створення адаптованої для фармацевтичної промисловості бізнес-моделі, яка базується на передплаті. "Імунітет як послуга".

Існує понад 200 інших ендемічних респіраторних вірусів, що викликають застуду та грип, багато з яких вільно циркулюють між людьми та іншими тваринами. Тепер їх понад 201. Вони будуть із нами завжди, хочемо ми цього чи ні.

Усі віруси виживають і поширюються, створюючи копії себе. І завжди існує безліч "недосконалих копій" – мутацій, які виникають у процесі копіювання. Серед РНК-респіраторних вірусів ці мутації накопичуються так швидко, що відбувається швидкий генетичний дрейф, у результаті постійно виникають нові варіанти. Нові варіанти – це нормально й очікувано. Нові варіанти вірусу роблять практично неможливим створення тривалого колективного імунітету. Це одна з кількох причин, чому вакцини проти грипу не забезпечують тривалого імунітету і мають повторюватися щорічно – наша імунна система постійно потребує оновлення, щоб йти в ногу з неминучою еволюцією незліченних безіменних “варіантів”.

Цей нескінченний конвеєр мутацій означає, що імунітет кожної людини до COVID завжди буде тимчасовим і забезпечує лише часткову перехресну реакцію проти майбутніх повторних інфекцій. Таким чином, з першого дня вакцинація проти COVID завжди була приречена на ту саму долю, що й вакцина проти грипу – пожиттєвий режим щорічного повторного щеплення, щоб не відставати від “варіантів”. 

Більшість РНК-респіраторних вірусів мають високу швидкість генетичного дрейфу, оскільки всі вони покладаються на прості стратегії атаки для проникнення в клітини господаря. Це дозволяє мутаціям швидко накопичуватися, не стаючи еволюційним глухим кутом, оскільки вони уникають еволюційної пастки складності.

Коронавіруси використовують іншу стратегію, ніж грип, щоб отримати доступ до клітин господаря. У них є білки на поверхні вірусу (сумно відомий білок S (spike), той самий, який імітується після введення вакцини), які чіпляються за рецептор на поверхні клітини – це свого роду ключ, що відчиняє двері. Ця стратегія атаки трохи складніша, ніж система, що використовується грипом, і, можливо, тому генетичний дрейф у коронавірусів відбувається трохи повільніше, ніж у грипу. Тому коронавіруси, як і інші респіраторні віруси, постійно виробляють нескінченний конвеєр "варіантів", що унеможливлює тривалий колективний імунітет.

Юліус Рюшель вважає, що варіанти – це нормально, а тривога, яку нагнітають органи охорони здоров'я з приводу "варіантів", і удаване співчуття фармацевтичних компаній, які поспішають розробити свіжі бустери, що наче здатні боротися з варіантами, – це фарс, такий самий, як і перебільшений подив щодо сходу сонця на сході.

Респіраторні віруси, що швидко мутують, включаючи коронавіруси, вже через кілька місяців стають іншими. Це означає, що ви ніколи не підхопите таку ж саму застуду або грип двічі, тільки їхні варіанти, що постійно еволюціонують. Те, що не дає вам відчути весь тягар кожної нової інфекції,– це перехресний імунітет, який є ще однією частиною історії про те, як вас обманюють.

Вакцини проти респіраторних вірусів ніколи не зможуть забезпечити нічого більшого, ніж тимчасове “оновлення” перехресного імунітету – вони лише синтетична заміна вашого регулярного природного контакту з безліччю вірусів застуди та грипу. Імунітет як послуга, нав'язана суспільству обманом.

Автор вважає, що ВООЗ і чиновники від "охорони" здоров'я вводили локдауни і пропагували вакцини як стратегію виходу, щоб нагнати на людей ірраціональний страх, щоб мати можливість по-шахрайськи обґрунтувати необхідність масової вакцинації. Цей обман був дуже важливим для введення нескінченних масових повторних щеплень у міру неминучого послаблення імунітету та заміни старих варіантів вірусу на нові.

Тепер, коли всі проблеми з цими вакцинами стають очевидними (тобто згасання імунітету, викликаного вакциною, поява нових варіантів, вакциновані заражаються і поширюють вірус) подив, який демонструють із цього приводу наші органи "охорони" здоров'я, виглядає повним лицемірством.

Вони навмисно використовували страх і неправдиві очікування, щоб розв'язати шахрайську махінацію глобального масштабу.

Яку чудову угоду отримали виробники вакцин – вони звільнені від відповідальності, і якщо щось піде не так, то вони вирішуватимуть проблему… за допомогою нових бустерів!

І з кожною вакцинацією ви знову і знову гратимете в російську рулетку з побічними ефектами: смерть, аутоімунні захворювання, реактивація сплячих вірусів, неврологічні проблеми, проблеми згортання крові та багато іншого. На момент написання статті (28 серпня 2021 року) в американській системі VAERS зареєстровано такі побічні ефекти.

Наші інтереси: 

Аналіз ковідної афери.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи