Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

Вість про Закон Ріти – чистоти Духа і Крові

Попередня стаття:

Вість про основні вихори сили плотського Тіла

За визначенням англійського вченого Чарльза Дарвіна змішання видів приводить до народження «ублюдків», а Вавілов замінив його словом «гібрид».

Міжрасові змішання приводять до того, що будова таза матері однієї національності не відповідає черепу дитини від батька іншої національності. Від цього жінок мучать кесареві розтини і передчасні пологи.

Було встановлено, що кров русів в більшості випадків І групи, у цих батьків не може народитися дитина з ІV групою крові.

У більшості розсіяних етносів щеплення не приживаються, бо ця група сильна протимікробна і противірусна.

В підручнику «Біологія» для студентів медичних вузів написано: «Для людей з групою крові 0 (І) можливість захворювання раком шлунка, шийки матки, ревматизмом, ішемічною хворобою, холециститом, жовчокам’яною хворобою знижується більше ніж 20 відсотків» природа сама створила систему захисту проти міжрасових шлюбів.

Наприклад, негри виділяють поту в 10-12 разів більше ніж білі люди, і у всіх виділеннях їх плоті міститься етилмеркантан і меркантанетинол, які є най смердючими речовинами у світі.

Ця рочевина є канцерогеном, а також нервово паралітичною отрутою для людей інших рас і спричиняє рак у білих людей. Жінки будьте пильними!

Крім того, закони Ріти забороняють будь-які шлюби між родичами, як би віддалені вони не були.

В Книзі мудрості Перуна записано: «Не допускайте чужоземців до дочок своїх, бо спокусять вони їх і розтлять Душі їх чисті і Кров Раси великої загублять, бо перший чоловік у дщері залишає Образ Духа і Крові».

 

«Чужоземні образи крові

З Дітей Людських Світлий Дух виганяють,

а змішання крові приводить до загибелі…

цей Рід не вироджується гине,

не маючи нащадків здорових,

бо не буде тієї внутрішньої Сили,

що вбиває всі хворі-немочі,

які принесуть на Мідгард-Землю

Чужоземні вороги, що йдуть із Світу Темного».

 

Бо якщо дівчина втратила цнотливість, а потім вийшла заміж, то буде народжувати дітей за образом і кров’ю першого сексуального партнера.

Знаючи про звичаєві та наукові дослідження щодо збереження етнічно-родової генної складової національних особливостей русів-українців, через дотримання цнотливості до шлюбу, через генетичний вплив першого статевого партнера, запобігаючи міжрасовим шлюбам – держава не підтримує міжрасові шлюби і таким чином дбає про психічне і фізичне здоров’я майбутнього покоління.

Повинен бути створений державний інститут телегонії та євгеніки.

/За О.В. Трехлєбовим/

Надруковано: Вустинська книга вістей Духовного творення Руси-України ст. 34-35

Продовження: Віди про ознаки групи Крові

 


В тему:

ЦНОТЛИВІСТЬ - РОДИННИЙ ОБЕРІГ НАЦІЇ

Тема: демографія і расологія

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття.
За визначенням англійського вченого Чарльза Дарвіна, (кома).
"мучать кесареві розтини і передчасні пологи". - мучать кесаревими розтинами і передчасними пологами.
"бо ця група сильна протимікробна і противірусна". - бо ця група стійка проти мікробів і вірусів.
"ніж 20 відсотків" - ,ніж на 20 відсотків.
"природа сама створила систему захисту проти міжрасових "шлюбів" - ...захисту від міжрасових шлюбів.
"меркантанетинол, які є най смердючими речовинами у світі" - - найсмердючіші речовини в світі.
"нервово-паралітичною".
"Жінки будьте" - жінки- звертання, виділяємо.
"як би віддалені вони не були".- якими віддаленими вони не були.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття.
За визначенням англійського вченого Чарльза Дарвіна, (кома).
"мучать кесареві розтини і передчасні пологи". - мучать кесаревими розтинами і передчасними пологами.
"бо ця група сильна протимікробна і противірусна". - бо ця група стійка проти мікробів і вірусів.
"ніж 20 відсотків" - ,ніж на 20 відсотків.
"природа сама створила систему захисту проти міжрасових "шлюбів" - ...захисту від міжрасових шлюбів.
"меркантанетинол, які є най смердючими речовинами у світі" - - найсмердючіші речовини в світі.
"нервово-паралітичною".
"Жінки будьте" - жінки- звертання, виділяємо.
"як би віддалені вони не були".- якими віддаленими вони не були.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Дуб Молодий.
0
Ще не підтримано

Ви вибачте, але стаття як мінімум викликає сумніви та протирічить здоровому глузду.
Всім відомо, що 4а група крові виникла пізніше за інші, як і біла(арійська) раса. Всі знають, що негроїдна раса з/явилась на землі першою, яка в неї має бути група крові, відразу 4а? ))) В статті http://www.bloodbook.com/world-abo.html чітко зазначені яка група крові у яких народів. Якщо проаналізувати , то 1у групу мають в переважній більшовті Аборигени Австралії(61%), індіанці Бороро в Бразилиї(100% - чистокровні арійці по Трєхлєбову))) ), Бушмени(56%), Ескімоси(54%), Малазійці(62%), індіанці Навахо(73%), індіанці Мая(100%! -ще одні чистокровні арійці)) ), мешканці Судану(63%), народність Кікую в Кенії(60%), з Европейських народів значну кількість(біля 50%) мають шотландці, ірланці, ісланці ;2у групу в переважній, відносно інших груп, кількості мають на Андаманських островах(60%), Армяни(50%), Амереканські індіанці племені Бігфут(82%!), мешкаці Гаваїв(61%), народи Маорі (54%), з Европейськіх народів Шведції, Португальці - близько 50%, це що, Арії ??? Згідно з цієї статистики, у українців та жидів(Польщі та Германії) процент людей з 1ою та 2ою групою крові рівний - близько 30-40 відсотків! Тоді взагалі про що йде розмова?
Чи не логічнішою є думка, що з виникненям нової раси людей виникала й нова група крові, яка відповідала потребам нової раси, була її природною ознакою? У Ісуса Хреста була 4а група крові, він хто, негр чи жид?, до яких його відносить Трєхлебов в продовженні статті?
Чи не логічніше вважати, що саме з виникненням нової, Арійської раси, яка дала прогрес людині й виникла 4а група крові? А з розселенням Аріїв по світу та з творенням нового типу людини, вона починає з/являтися майже усюди, потроху?
Відносно автора статті - Твєрдохлєбова. В нього на обличчі чіткі ознаки дегенеративного виродження, до Аріїв він має навіть менше відношення аніж до негрів.

Рабів до раю не пускають.

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Стільки помилок в невеликій статті? Треба перечитувати ( читати уважно, ретельно з метою виправлення) статтю перед публікацією і виправляти або ж просити когось на допомогу, щоб більше такого не допускати.

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Публікація слово в слово переписана з Вустинської книги. То такий стиль написання тієї книги, тому її виправляти на помилки є безглузду, точно так же само як перекладати наприклад гуцульську говірку на всеукраїнську мову, внаслідок чого сенс передачі інформації втратиться на кілька %
Кому важко зрозуміти, що тут написано, будь ласка придбайте собі Вустиньску книгу і перечитайте її від першої і до останньої сторінки.
У зв"язку із тим, що у даній книзі НЕ має авторських застережень і тому подібне, я і вирішив був цим скористатися заради своєї так би мовити "популярності" на НО =* Жартую звсно що, но доля правди частково таки є присутньою у моєму жарті..
Раз мої дві публікації з Вустинської книги викликали такий шквал коментарів, то значить, варто таки буде ще дописати кілька публікацій взятих з тієї книги=)))

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

До мене лишень щойно дійшло, що київські автори які складали дану книгу, робили безграмотний переклад, у зв"язку із чим і справді вийшло так багацько помилок.

А стосовно походження аріїв від нігерів, то хочу повідомити про те що дані автори книги брали відомості від тих людей які є прихильниками тієї гіпотези про те що наші пращури аріїї жили на Мідгард-Землі ще за довго до появи на ній нігерів. Внаслідок чого і виходить так що аріїї були носіями саме 1 групи крові, а нігери суто на МОЮ думку умовно кажучи і перелили у себе 1 групу.. Ну одним словом усе це звучить як суцільне безглуздя з області фантастики, точно так же само які те що аріїї є нащадками нігерів.. :) А тому як воно усе те було насправді я наприклад і досі для себе розгадую цю загадку)