Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Він себе ще покаже". Клімкін розповів про нового американського спікера Палати представників Майка Джонсона

Категорія:

Спецтема:

Міністр закордонних справ України у 2014-2019 роках Павло Клімкін зазначив, що перші слова нового спікера Палати представників Конгресу США Майка Джонсона стосовно України – зовсім непогані. Він дуже сфокусований на стримуванні Китаю.

klimkin-1.jpg

Павло Клімкін

"Я вважаю, що Майк Джонсон, який став спікером палати представників конгресу США, себе ще покаже, думаю, і в позитивному для нас сенсі. Він по своєму дуже щира людина і щиро вірить у свою версію консервативних цінностей. Він дуже віруюча людина, я його особисто не знаю, але мої друзі та приятелі з Республіканської партії, які його знають, всі кажуть, що його поважають за щирість, послідовність і за те, що він завжди відданий своєму баченню. А коли він каже: Я цього не сприймаю, але у нас вільна країна, і так воно має бути, – погодьтеся, це заслуговує на повагу", – сказав Клімкін в ефірі Еспресо.

"На мою думку, ми маємо класний простір для того, щоб з ним спілкуватися. У нього є велика повага серед своїх колег саме за таку консервативну послідовність та щирість. Йому буде простіше просувати багато речей, оскільки він користується підтримкою і Трампа, і ключових фігур серед республіканців. Джонсон поки що здатний поєднати різні крила і табори серед республіканців, де наразі відбувається таке собі бродіння. Так що насправді, я б дав йому можливість себе проявити, у тому числі стосовно нас. І я аж ніяк не налаштований негативно", – резюмував Павло Клімкін.

Клімкін також зазначив, що Джонсон дуже сфокусований на стримуванні Китаю. Зараз вже кажуть, що якщо дати виграти Путіну, то це підсилить Китай. І тут в гарному сенсі є ідеологічні аргументи, але є й абсолютно жорсткі, раціональні й політичні аргументи.

Наші інтереси: 

Збираємо інформацію про нового спікера Палати представників, від якого буде залежати політика США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи