Зображення користувача Олександр Пальченко.
Олександр Пальченко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Віктор Янукович і Ангела Меркель - рахунок 1:0, або лікнеп в політичній конспірології

Дивлячись на ніагарський водоспад усіляких експертних  і аналітичних  висновків   з приводу підписання-непідписання  Угоди про асоціацію України з Європейським союзом у Вільнюсі, слід зауважити, що ніхто  із журналістів і експертів навіть не зачепив глибинного розуміння,  що ж насправді сталося? А сталося те, що вперше Україна стала не об’єктом міжнародної політики, а суб’єктом.

І це відбулось саме завдяки  діючому президенту України Віктору Федоровичу Януковичу.

Які ж були цьому передумови, що відбувалось  перед цією подією?

Ставлячи за мету досягнення асоціації з Євросоюзом, Янукович формально виконував закон,  спрямований  саме на це.

Але по ходу довготривалих перемовин в керівництві нашої держави ставало зрозумілим, що паритетність і відкритість, очевидна  для нашої сторони,  не була такою для єврочиновництва.

Багатошаровість  цієї  вкрай складної теми,  тим паче, що носіями окремих перемовин і рішень  виступали різні персони,  ускладнювали розуміння її глибини. На додаток, одна з умов підписання асоціації, зав’язана на  Тимошенко, закручувала в гордіїв вузол всю проблему цілком. Тож Януковичу треба було розв’язувати клубок протиріч, важелів і впливів, побажань і власної  мети.

Це доля Тимошенко.

Це особиста доля на президентських перегонах 2015 року і далі.

Це  власне сама Угода про асоціацію України з Євросоюзом. 

Саме доля Тимошенко для всіх є загадковою,  але не в плані її вирішення, а в її постановці і взаємної ув’язці  з підписанням угоди.

І це є ключовим питанням для розуміння всього, що було навколо.

Взаємна ув’язка!

Рішення по Тимошенко за бажанням могло і може бути прийнято швидко в будь якій законодавчій чи судовій площині.

Загадкою є, на наш погляд, не те як вона опинилась там, де є зараз, щоб стати на роки для Януковича  подразником, а  хто її туди завів?

І я не думаю, що доленосне рішення по Тимошенко Янукович приймав особисто.

Як на мене, він цього рішення не приймав.

Якби було по-іншому,  він рішення особисто  прийняв би   і  зараз.

Все складніше.

Аналіз років сходження Януковича на владний олімп каже про те, що його ведуть.

Ні-ні, особистої заслуги в цьому  і особистих якостей як яскравої і талановитої особистості з усіма ознаками державного і політичного діяча у нього не відібрати,

що є то є. Хто б що не казав.

Але коло подій історії незалежної України і сходження Януковича на олімп влади  в порівняні з історією політиків навколо  дає нам право так казати, що його ведуть.

Так ось, по нашому розумінню, саме ці  «ведуни» і приймали рішення по Тимошенко.

І, здається, силу цих «ведунів» Янукович розуміє і не може порушити їх  гру…вони приймали рішення по Тимошенко,  їм  її і вирішувати  далі.

Ось одна з відповідей на ситуацію, яка склалась з Тимошенко, і на додаток ще 2015 рік з запрограмованою(?) кимсь  його не визначеністю.

 

Яким же чином доля Тимошенко стала тією каменюкою, через яку Янукович спотикається сам протягом практично всієї своєї каденції і особливо під час підготовки до писання угоди про асоціацію.

На нашу думку, події розвивались такою ходою.

Російська дипломатія, маючи багатовікову практику і досвід, віддаючи перевагу непрямому тиску, опосередковано і не вагаючись розробляє стратегії, розтягнені на роки і десятиліття. У  випадку  ж долі  Юлії  Тимошенко Володимир Путін  зіграв міжнародну  роль особисто сам, умовивши(!) свого друга Ангелу Меркель долучитися до справи Тимошенко  – своєї пасії по газовим перемовинам – з гуманітарних(!) позицій, а саме  витягнути  її на лікування до Німеччини.

Що в кінцевому рахунку мав на меті Володимир Путін  за цим проханням, саме долю Тимошенко чи щось інше? На  нашу думку, відповідь дають події, які відбулись потім.

На пропозицію Володимира Путіна пані Меркель цілком погодилась, додавши до цього і свою частку в вирішенні проблеми вибіркового правосуддя   в Україні загалом, використовуючи Тимошенко як основний привід.

І ось незначна, для самої пані Меркель подія,  згодом виросла для неї теж в особисту проблему для спілкування вже з президентом Януковичем.

Через деякий час позиція щодо Тимошенко еволюціонувала у пані Меркель в особисту позу до Януковича загалом,  демонстративного  і зневажливого ставлення  до нього.

Маючи вплив в європейському істеблішменті і через уряд Німеччини, використовуючи  структури Євросоюзу, ця особиста поза, а  не позиція стала домінантною в рішеннях Євросоюзу до України, доведеного практично до ультиматуму.

Цією умовою Євросоюзу  пані Меркель  і європейська політична верхівка цілком  вирішили політично знищити Януковича.

ЦУГЦВАНГ

По-перше,  погодившись на можливий варіант «лікування» Тимошенко, Янукович випускав  з пляшки джина з неконтрольованою ситуацією,  на яку він не міг впливати взагалі. Маренням ставали перспективи 2015 року. Це було б практично особистим  політичним самогубством.

По-друге, і це закладалось Євросоюзом як основний імператив, прораховуючи, що Янукович не погодиться випустити Тимошенко до саміту  у  Вільнюсі, публічно в присутності всієї політичної еліти Європи вишмагати  Януковича як хлопа,  ВІДМОВИВШИСЬ підписувати з ним  угоду через своє небажання прийняти «європейські цінності».

Таке твердження спирається на те, що українська сторона  так і не отримала ніяких гарантій підписання угоди без виконання умови про долю Юлії Тимошенко.

Гарантій не було!

І публічну порку мала виконати особисто пані  Меркель,  лише  вона одна  могла заблокувати угоду навіть  при бажанні більшості все ж таки підписати угоду.

В неї вже був подібний досвід щодо Ющенка, але без прочухана.

А далі…далі  з Вільнюса Янукович мав  летіти  в Україну у політичній труні.

Ми зараз є спостерігачами   яскравого прикладу як  Польщу, в котрий раз в її історії, Німеччина і Росія використали «втемну», кинувши президентів  Коморовського і Квасневського в дружні обійми Януковича виконувати роль, про яку вони навіть не мали уяви.

Їм дали в Євросоюзі  лише обгортку солодкої цукерки  будувати Східний Вал. 

І тут треба дати належне нашому президенту.

Ця  гра Німеччини і Росії була  вирахувана.

І команда Януковича почала свою контргру.

І ось саме з цього моменту  початку своєї гри Україна, поки що втаємничено для всіх, стала СУБ’ЄКТНОЮ.

Ми сміливо можемо стверджувати, що про цю контргру знало лише пару-тройку  довірених осіб,  бо навіть міністр закордонних справ  дізнався про рішення уряду про зупинення євроінтеграції лише з засобів масової інформації!

Янукович ВСІХ пошив у дурні.

Тепер всі чекають його рішення – ЩО СКАЖЕ ВІН.

Слава Україні!

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Хіба що можете його розкритикувати і присоромити :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Дуже багато тексту, вирішив не осилювати.

Прокоментую коротко.
Україна залишається об'єктом міжнародної політики під керівництвом з Москви. Виконавцем московської волі є Януковоч. Тому стаття має правильно називатись: "Путін-Меркель 1:0".

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

Взагалі справа не в Януковичу, бо є на міжнародній арені Україна і я не згоден і не хочу, щоб хтось її смикав за шнурки через агентів впливу чи з Брюсселю, чи з Москви...а Янукович чи Ющенко це зробить мені все рівно...бо так само мене не цікавить політичне крєдо кожного гравця збірної України по футболу...мене цікавить перемога команди - Україна.
Ви мені покажіть лідера держави з історії світу який би задовольняв усім забаганкам громадян - не має такого....а загалом 99% виявляється потім, що взагалі були злодіями.
І не має прикладів в історії коли можновладці-"голуби" змогли країну вивести у світові лідери або привести до перемог, або створити імперію.
Тому всі наші можновладці, а до них відноситься і опозиція повинні розумітися на головному...чи призводять їх дії до посилення держави чи ні.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Цим коментарем ви починаєте відступати від того, що написано в статті.

Спочатку похвали Я. за перемогу над М., а потім пишете, що справа не в ньому.

Справа в тому, що Янукович є агентом впливу Москви.
Ви зі мною згодні?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

Читайте уважно... якщо і є десь мій одобрямс то він стосується лише в контексті дій на міжнародній арені в пику гоноровим німцям, чи зухвалим росіянам, а взагалі то в мене просто констатація фактів як я їх бачу конспірологічно....

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Згідно ваших конспірологічних уявлень Янукович - агент Москви чи суверенний правитель?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

бути агентом себе не поважати..стаття дає відповідь...що Україну почали поважати

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Не видно жодної поваги до українців зі сторони Москви чи Брюсселя.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

Меркель миттєво в тому самому ж в Вільнюсі запросила Януковича відвідати Німеччину ОПІСЛЯ чотирьох років!!! повного і зневажливого ігнорування...навіть телефон вважала не вартим для спілкування з Президентом України...

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Янукович і українці - це різні поняття.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

< Арій Хрестовий 2013, Грудень 4 - 17:55 Дуже багато тексту, вирішив не осилювати.> може вам достатньо було б трьох буков...навіщо тоді
такий довгий пост

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Мої дописи таки коротше ваших.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Запитання до розробників: "А є можливість відняти гали у дописувача?" :)

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Хіба що можете його розкритикувати і присоромити :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Мені теж сподобалась ваша перепалка! :)
В поганих хлопців теж бувають просвітління. І це не дивно при їхніх можливостях, і досвіді. Але нам потрібні керівники, які виграють гру. А ці хочуть продатися, причому чим по-дорожче.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ви не зрозуміли. Не було просвітління в поганого хлопця. Він до останнього хотів підписати погану угоду з ЄС, можливо і зараз не проти. Але на нього рявкнули з Москви і він став у стійло.
Янукович грає за московську команду і ця команда поки що виграє. А за яку команду граєте ви?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якось чув на Радіо Ера виступ одного аналітика. Він пояснив, чому донецькі ненавидять Москву більше, чим галичани. А все тому, що у них є досвід переговорів з кацапами.

Особливість "московського стилю" полягає в тому, що перед початком переговорів вони присилають бригаду кілерів, які відстрілюють менеджмент середньої ланки. А потім уже на переговорах з вищим керівництвом пропонують мирне злиття.

Тож не думаю, що Янукович грає за московську команду. Знаходиться під їхнім тиском - так, але не більше.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Як прізвище того аналітика?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ПОРТРЕТ ДОНЕЦЬКИХ

Будучи нащадками українських козаків Слобожанщини, бойових ветеранів Великої Вітчизняної війни, а так само як це не дивно українських націоналістів, поліцаїв Білорусі і Прибалтики, кримінальних злочинців і розкуркулених з Росії які в силу обставин опинилися на виселенні на Донбасі в 20, 30, 40 і 50-х роках 20-го сторіччя повірте, донецькі ЗОВСІМ не плекають великої любові до Росії і особливо до Радянської влади.

У дитинстві десь в 60 роки у нас у дворі, в одному з невеликих містечок Донбасу, збиралися «забити козла» мужики.
Так от: багатьох не пам'ятаю але деяких назву - з них один був колишній петлюрівець який втік на Донбас, інший на виселенні поліцай з Білорусі, третій зек після відсидки теж на виселенні, четвертий з найближчого села який провоював всю війну матросом, п'ятий служив в окупації в комендатурі у німців десь на Донеччині але на дивовиж нічого не отримав "по заслугах " від советів, шостий здається колишній селянин з якогось села на Білгородщині, що втік від розкуркулення на своїй підводі возити грунт на ритті котлованів на будівництві заводу і мій батько який пройшов всю війну від Сталінграда до Будапєшта.
І всі вони сиділи за одним столом!
І ніхто з них не колупався в минулому сусіда!
Я до чого, на Донбасі ніколи не любили Радянську владу.
З нею в силу обставин просто мирилися.
Так от, нащадки цих дідів, тобто самої різношерстої публіки і є ті хто зараз при владі в Київі - донецькі.
І Росія, повірте їм не сниться.
І вони росіянам нічого не віддадуть, вони не менші націоналісти ніж западенці.
Вони просто прагматичніші і жорсткіші.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580298372028202&set=a.151493791575331.33432.100001441349133&type=1&theater

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ви хочете наштовхнути на думку, що напівполяк-напівмосковит Янукович, татарин Ахметов, жид Колєсніков є українськими буржуазними націоналістами?
Може ви ще скажете, що вони щирі фашисти і пишаються цим?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

(Ви хочете наштовхнути на думку, що напівполяк-напівмосковит Янукович, татарин Ахметов, жид Колєсніков є українськими буржуазними націоналістами?).....

Щоб так затято висловлюватись - порада проведіть собі Генетичний Тест...як по-батьку, так і по-матері...

Можу сказати ствердно - після цього у вас таких висловів не буде.

Ассимиіляція на основі патріотизму до України - головне, що повинен робити український націоналіст.

Інша позиція - веде до послаблення країни, бо не має гіршого для країни окрім тупого без ніякого інтелектульного підгрунтя націоналізму.

Українська нація і український народ. Перший Суспільний Договір.
https://www.ar25.org/article/ukrayinska-naciya-i-ukrayinskyy-narod-pershyy-suspilnyy-dogovir.html?id=20897

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Бачив давно ще вашу статтю і не згоден з нею. Читайте ось цю: https://www.ar25.org/article/nacionalizm-fashyzm-solidaryzm.html

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Тур Ярий.
0
Ще не підтримано

?А де вписати у тій статті побиття студентів? Може після того як Йолкін усіх пошив у дурні?
Якщо це його справи рук то подібні аналітичні статті не варті жодної уваги.
А якщо це не він то чого-ж він мовчить?
У першому столітті нашої ери діти диявола розіп'яли Хреста та здійснили фальсифікацію Євангелія. ?Може поговоримо про їхню стратегію і тактику і скажемо які вони молодці? А розмову пропоную закінчити так: Слава юдеям! Героям слава!.

Все тільки починається!

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

ПОВАЖАЙ свого ВОРОГА, бо тільки так ти зможеш його перемогти...

І тільки ворог дає вам змогу впізнати себе - ХТО ТИ Є.

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Згоден з вами на 100%

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Р. Штейнер підкреслював, що не можна судити про діяльність других людей чи про них самих. Потрібно находити в них щось хороше і виявляти по відношенню до них симпатію. ". Духовна наука від Штейнера
))))
Думаю, що до Януковича це також має діяти.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Точно, на гарненько вгодованого кнура схожий. !Симпотично! )))

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

По моєму всіх розводять валютні спекулянти.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якби Янукович на фото показав пані Меркель середній палець - стаття була б переконливішою :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

Кожний з нас копирсається у носі по-різному...

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Як Українці з сходу а осбливо Донбаские можуть бути націоналістами? (неварто писати западенці!)
1. незнають української мови(подекуди ненавидять її)
2. переважна більшість вважає себе великими Рускими так як росіяни, що вони вища каста Русі прямі нащадки великих словян "Старший брат" українців і білорусів, тобто багато хто зних знає що вони були привезені з Росії в XXст. говорять руским так як вважають її єдиною мовою найбільш наближеною до словянської X - XII, білоруська і українська для них це діалекти або як казала відома людини "отрижка"
3. Єдиним чим вони гордяться це вугілля і шахти та тим шо вони великий трудовий народ СССР - і тільки вони його годували і годують в даний період часу так як вище сказано западенців
4. через 3й пункт вони мабуть себе вважають важливішими всіх інших тому у Донецьку на стадіоні кричали кричать і напевно ще не 1 раз будуть кричати "Бей Хохлов" і це вони кричали київлянам.
5. тоді до чого вони націоналісти до надбань Донбаса і тільки його, в цій статті вся любов і весь націоналізм http://anti-orange.com.ua/article/president/60/2036
6.тим більше так склалося шо вони всі дуже покірні - вдала діяльність Комуністів з їх великим СССР.
7. теперішня влада дуже вдало зіграла на їхньому "націоналізмі" пообіцяла зближення з Росією, і всі як 1 я за Яника бо он с Рускими и с расейей і всьо 2 політичних лозунга і все вони готові продатись москалям!
8. ну і так нетільки Донбаские так весь схід

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

Люк Скайуокер...ви мабуть НІКОЛИ не бували на Східній Україні...вам до відома... в містах дійсно переважно розмовляють російською і то не усюди, та ж м.Марьїнка в 20 км. від Донецька як і район весь україномовний, особливо це стосується півночі Донбасу.... Ккраснолиманський, Словянський, Артемівський райони...наприклад Краснолиманський де 100% україномовні школи і на вулиці рідше почуєш російську ніж українську...я взагалі дивуюсь необізнаності наших громадян в історії і етнографії своєї країни які свої висновки роблять від виступів депутатів , щоб якось вам надолужити прогалину прочтіть..https://www.ar25.org/article/kryvavi-luky-do-303-richnyci-golovnoyi-bytv...

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Вибачте є винятки і у Східних українців)
Ні виступів депутатів здебільшого неслухаю, та як ви зауважили НІКОЛИ, але шо думають люди в Донецку чи на Сході коли людина говорить українською це я 100% знаю і їх реакцію, так я із Заходу ви вже напевно здогадались Львівщина, ну прочитав я вашу статтю та ми про теперішній час, ніхто неспорить що Козаки то було все чим треба гордитися, але ви забули що відбулося в XXст.? Пропаганда Комуністів винещення всього українського голодомор 21-22, 32-33, заселення якраз тих земель росіянами потім пропаганда і 1000 разів пропаганда, що там українського?(ну на рахунок українського в кожного своя думка і традиції різні в кожного району але є те що характерезує народ вцілому) ну говорять по селах нехай українською і шо з того їде в місто говорить суржиком а ще як вибється в люди то 100% буде говорити російською а інакше ніяк адже на тебе всі будуть дивитися як на ненормального. Так добре що ви фахівець обізнана людина в культурі та етносі Слобожанщини і України вцілому! Ну якшо ви з Сходу знаєте українську володієте певним багажом знань Okay я буду вважати вас націоналістом, щодо статті на яку ви посилаєтись я "прочтів" висновок як завжди Росея на той час Московія як завжди мала вплив на українські землі і як завжди брат на брата всі воюють, Та я зауважу ми про сучасне є окреслині тереторії сучасної України - на цій тереторії живуть різні так же склалося народи здебільшого українці і росіяни(російсько мовні українці) - людина що нерозмовляє мовою країни в якій живе неможе бути націоналістом.

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

(людина що нерозмовляє мовою країни в якій живе неможе бути націоналістом)....не будьте настільки категоричним...тут не може бути простих відповідей...ГОЛОВНА ЗАДАЧА українського націоналіста шляхом не примусової асиміляції перетворити ВСІХ на щирих українських патріотів...ТОМУ, в тактиці ми повинні бути гнучкими але в стратегії залізобетонними.

(говорить українською це я 100% знаю і їх реакцію)...Я за своє життя ЩЕ не мав якогось неповажливого відношення говорячи УСЮДИ українською...робіть це БЕЗ ГОНОРОВОЇ ПОЗИ і навіть у росіян буде до вас цікавість.

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Олександр Пальченко каже:
Я за своє життя ЩЕ не мав якогось неповажливого відношення говорячи УСЮДИ українською...робіть це БЕЗ ГОНОРОВОЇ ПОЗИ і навіть у росіян буде до вас цікавість.

Чи знайомі Ви з Владом Кириченко, він по моєму Ваш земляк?

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

Світ Зелений...з Кириченком не знайомий...Що стосується вашого посилання про продажність по дорожче...ви мені скажіть Японія чи Німеччина погодившись на розташування баз Америки з ядерною зброєю(!!!) продавали себе як найдорожче Америці чи ні...все має ціну в огляді часу руху країни...це ціна МОЖЛИВОГО...а якщо по-іншому - так МОЖНА, але для цього потрібно лягти кістьми до останнього, а це вкрай не розмумно, піррових перемог нам не потрібно...це Росія в них грається повсякчас...на 1970 рік з розрахунку 1905 року в Росії повинно було проживати 500-600 млн..людей, а до 2000 року досягти одного мільярду...а вона за століття поклала ВЕСЬ цей людський ресурс...на ідеологічні забаганки любителів погратись на крові.

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

Відносно українського. У м. Запоріжжі більшість людей спілкуються російською мовою. Навіть на нашому Майдані, майже половина промовців, розмовляє російською мовою, хоч все без виключення, співають гімн, скандують гасла і починають свої виступи українською мовою. За межею міста, окрім Бердянська, мова спілкування більшості - українська.

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Ну я зрозумів, згідний щодо перетворення)

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А завдання фашистів: перетворити патріотів на націоналістів :)

Адже, якщо націоналізм відповідає простору боротьби, то патріотизм відповідає простору страждань.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Інфа про януковича - дивіться - 2 частину з політологом Олександром Палієм

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Виступав якийсь аналітик на ТіВіай

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Кажіть конкретно: його прізвище і місце роботи.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)