Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Великий підкуп: лікарям пропонували бонуси до 125 доларів за кожного вакцинованого – The Epoch Times (США)

Світ:

Багато читачів Substack (а це велика американська онлайн платформа, яка комбінує особистий вебсайт, блог, електронну розсилку або подкаст), безсумнівно, дивувалися, чому їхні “health care providers”, тобто лікарі, неодноразово переконували робити щеплення від COVID-19.

23041602.jpg

Steve Heap/Shutterstock

У своєму розширеному соціальному колі я чув багато повідомлень про те, що лікарі відверто наполягають на цьому – так, ніби вакцинація проти COVID-19 є найнагальнішим питанням медицини та охорони здоров'я, пише Джон Лік (John Leake), який у співавторстві з д-ром Пітером Маккалоу (Dr. Peter A. McCullough) опублікував статтю "The Great COVID-19 Vaccine Bribe "COVID-19 vaccine provider incentive program" (Великий хабар за вакцину від COVID-19. "Програма стимулювання постачальників вакцин проти COVID-19") на "The Epoch Times".

Навіть пацієнтам, які нещодавно одужали від COVID-19, лікарі наполегливо рекомендували зробити щеплення, так само як і пацієнтам, які мали погану реакцію на першу ін'єкцію.

Довгий час ми з доктором Маккалоу ставили питання, чи справді цим лікарям настільки промили мізки, чи є якесь інше пояснення їхнього завзяття?

Кілька днів тому колега по Substack, Тесса Лена (Tessa Fights Robots) опублікувала цей документ, який, очевидно, був розісланий лікарям, що мають пацієнтів, застрахованих Anthem Blue Cross і Blue Shield Medicaid в штаті Кентуккі. Називається "Маленький стимул".

Переклад документа:

Anthem Blue Cross and Blue Shield Medicald

Програма заохочення постачальників вакцин проти COVID-19

Вакцинація проти COVID-19 - це один з найкращих і найбезпечніших способів захистити себе та сім'ї від вірусу. Беручи участь у програмі заохочення постачальників вакцин проти COVID-19, ми визнаємо вашу наполегливу працю, пропонуючи заохочення за допомогу пацієнтам у прийнятті рішення про вакцинацію, щоб вони зробили вибір на користь вакцинації,

Право на участь
"Програма заохочення постачальників вакцин проти COVID-19 відкрита для вас, якщо ви є надавачем первинної медичної допомоги в штаті Кентуккі з групою Anthem Blue Cross and Blue Shield Medicaid (Anthem), яка налічує 25 або більше членів. Усі учасники програми Anthem, які отримують послуги з вакцинації від COVID-19
включені в методологію. Результати вакцинації визначатимуться на підставі заяви на отримання вакцини проти COVID-19 або на підставі підтвердженням з Реєстру вакцин штату Кентуккі.

"Результати будуть пораховані за два періоди часу:
1 вересня 2021 року – початкова заохочувальна виплата
31 грудня 2021 року – фінальна заохочувальна виплата.

Як ви можете претендувати на отримання бонусу
Якщо до 1 вересня 2021 року ваша практика виконає наведені нижче порогові показники вакцинації принаймні однією дозою, ви отримаєте початкову заохочувальну виплату за наступними ставками:

30% вакцинованих членів – $20 бонус за кожного вакцинованого члена

40% вакцинованих членів – бонус $45 за кожного вакцинованого члена

50% вакцинованих членів – $70 бонус за кожного вакцинованого члена

60% вакцинованих членів – $100 бонус за кожного вакцинованого члена

75% вакцинованих членів – $125 бонус за кожного вакцинованого члена

Документ викликає низку інтригуючих запитань. Скільки тих 125-доларових бонусів за кожного вакцинованого може отримати зайнятий і ефективний лікар з хорошим допоміжним персоналом?

По-друге, скільки таких "програм заохочення постачальників вакцин проти COVID-19" діяло у Сполучених Штатах протягом 2021 року?

Коли ми, пробуджені душі, намагаємося з'ясувати, що відбувається в нашому химерному світі, завжди корисно простежити за грошима. Це майже завжди призводить до пояснення будь-якого дивного стану речей, який нас спантеличує.

 

Наші інтереси: 

Починають вилазити назовні причини, чому з таким затятим "ентузіазмом" лікарі нав'язували й навіть вимагали усіх вакцинуватися проти "страшної смертоносної" хвороби, яку розкрутили та вивели на небачений рівень важливості і яка затьмарила грип (він просто зник!) та інші сезонні респіраторні захворювання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додаткову інформацію щодо цієї злочинної афери дає стаття "Лікарі в Кентуккі, Каліфорнія, отримали мільйони бонусів за вакцинацію пацієнтів Medicaid від COVID" (Doctors in Kentucky, California Received Millions in Bonus Payments for Vaccinating Medicaid Patients Against COVID).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додаткову інформацію щодо цієї злочинної афери дає стаття "Лікарі в Кентуккі, Каліфорнія, отримали мільйони бонусів за вакцинацію пацієнтів Medicaid від COVID" (Doctors in Kentucky, California Received Millions in Bonus Payments for Vaccinating Medicaid Patients Against COVID).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Як назвати істот, які заради грошей готові вливати дорослим та дітям отруйні коктейлі в тіло?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Марія Карпенко написала у ФБ:

"Наприкінці грудня 2022 р. вперше за 35 років свого життя викликала собі швидку. Бо був набряк горла, кашель та важко було дихати. Про що я і сказала працівникам швидкої. Але замість того, щоб вколоти мені дексаметазон чи щось інше, щоб зняти набряк, вони почали впарювати мені, що в мене така форма ковіду і мені треба їхати лікуватися в лікарню. Вже у швидкій почали наїжджати на мене, як це у мене немає маски із собою, бо без маски мене не пустять до відділення. Потім віддали свою за 20 гривень із таким виразом обличчя, наче вони роблять для мене велику послугу. Весь цей час я важко дихала і ледве могла розмовляти. В лікарні, а це була п'ятниця, мені сказали, що це точно ковід, навіть не зробивши тест, і сказали, що кладуть мене в інфекційку, але рентген та аналізи будуть робити лише у вівторок!! Коли я почала обурюватися, таки винесли швидкий тест на "ковід" та зробили його, а він , ха-ха, показав негативний результат. Я тоді психанула, написала відмову від госпіталізації, поїхала на таксі звідти у приватну клініку, де зробила рентген без черги, на якому було видно, що у мене все чисто, а набряк у горлі - то алергічна реакція. Мені вкололи дексаметазон і через 20 хвилин все пройшло, залишилися лише помірні симптоми простуди, яка пройшла за 5 днів. Це ще я не розповідаю про ті лякалки, які мені розповідала лікарка швидкої, поки ми їхали до лікарні. Спеціально нагнітала атмосферу, я так думаю".

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Ми це знали. А випливати воно буде ще протягом довгого відрізку часу... Ну а дехто робитиме вигляд ніби цього не було.