Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Велика Британія оголосила про нову порцію санкцій проти російських державних ЗМІ та пропагандистів

Сьогодні міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс (Liz Truss) оголосила про нову порцію санкцій проти російських ЗМІ та пропагандистів.

Під санкції потрапили «TV-Novosti», що володіють першим каналом російського телебачення та телеканалом «Russia today», та «Россия сегодня», котра володіє телеканалом «Sputnik».

Під особисті санкції потрапили:

  • ведучий телеканалу «Россия» Сєргєй Брільов, котрому тепер заборонено вести свій бізнес у Великобританії, а також заморожено його рахунки.
  • генеральний директор «Газпром-Медіа» Алєксандр Жаров;
  • виконавчий директор «Russia today» Алєксєй Ніколов;
  • керівник Sputnik International Broadcasting Антон Анісімов

Також санкції введено проти генерал-полковника Михаіла Мізінцєва. Велика Британія заявляє, що він «відомий використанням осудливої тактики, включаючи обстріли цивільних центрів як в Алеппо у 2015-16 роках, так і в Маріуполі, де продовжуються звірства проти українського народу».

Загалом введено 14 нових санкцій, і як каже пані Трасс, процес буде продовжено.

«Війна Путіна проти України базується на потоці брехні. Британія допомогла світові викрити кремлівську дезінформацію, і ця остання партія санкцій б’є по безсоромних пропагандистах, які поширюють фейкові новини та наративи Путіна», – йдеться у заяві пані Трасс. – «Ми будемо продовжувати вводити нові санкції, щоб посилити тиск на Росію і забезпечити програш Путіна в Україні. Ніхто і нічого не залишиться поза увагою».

 

Наші інтереси: 

Пропагандисти є такими самими співучасниками злочину, як і військові злочинці. І мають нести покарання разом нарівні з військовими, що виконували злочинні накази.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи