Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вбивати навчають в «Артеку»… під патронатом МВС Росії

Світ:

Сотні років Росія тероризує світ, тепер вже готуючи і залучаючи до виконання терористичних акцій дітей і підлітків!



Після теракту в окупованій Керчі, в мережі з'явилися нові дані про головного підозрюваного в цьому кривавому злочині – виявилося, що студент четвертого курсу Владислав Росляков навчався стрільбі під патронатом МВС РФ в таборі «Артек», повідомляє «Сегодня».

У своєму Facebook користувач під ніком Єва Канторович, опублікувала фото, зроблені 10 жовтня, на яких майбутній «стрілок» позує зі зброєю біля уражених мішеней.



«Терориста Рослякова підготувало до бою МВС РФ в порядку патріотичного виховання в таборі «Артек». І стрілянина, і мінно-вибухова підготовка. Російський слід знайдено», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Керченській політехнічному коледжі розстріляли і підірвали студентів і педагогів. За офіційною версією окупантів, винуватцем є Владислав Росляков, який приніс зброю і саморобні вибухові пристрої та скоїв напад.



Пізніше його знайшли мертвим в бібліотеці.



До того ж Росляков виявився прихильником Путіна і «Новоросії»!



Окупаційна влада відкидає версію теракту, вважаючи загибель 21 людини і травмування майже 60-ти – вбивством. Українська влада розцінили напад як теракт і вже почали розслідування.

Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд заявив, що Росія несе відповідальність за масовий розстріл людей в коледжі і повинна за це відповісти.


А на цьому фото позують підростаючі терористи, які вже знають свою місію – іти вбивати в Україну!


Нічого дивного, Росія готує покоління вбивць!

Почитайте слова цієї пісні і подивіться скріншоти – пусті очі дітей, що готові піти «в послєдній бой»!



Дядя Вова мы с тобой!

Двадцать первый век настал, шар земной от войн устал.
Население шара гегемон достал.
В Евросоюзе мнения нет, Ближний Восток стонет от бед.
За океаном лишен власти президент.

А нам от северных морей, вдаль до южных рубежей
От Курильских островов, до Балтийских берегов
А на земле сей был бы мир, но если главный командир
Позовет в последний бой, дядя Вова, мы с тобой!

А что достанется тому, поколению моему.
Дать слабинку, потеряем всю страну.
А наши верные друзья, это Флот и Армия.
Память дружбы деда красная звезла.

А нам от северных морей, вдаль до южных рубежей
От Курильских островов, до Балтийских берегов
А на земле сей был бы мир, но если главный командир
Позовет в последний бой, дядя Вова, мы с тобой!

Не достанется гряда, самураям никогда.
Грудью встанем за столицу янтаря.
Севастополь наш и Крым, для потомков сохраним.
В гавань Родины, Аляску возвратим.

А нам от северных морей, вдаль до южных рубежей
От Курильских островов, до Балтийских берегов
А на земле сей был бы мир, но если главный командир
Позовет в последний бой, дядя Вова, мы с тобой! 


Прем’єра пісні про Путіна «Дядя Вова, мы с тобой» відбулася 15 листопада 2017 року на Мамаєвому кургані.

(Посилання на відео пісні не даю – типова пропагандистська гидота! Але любителі політичного екстремалу можуть знайти її в мережі.)



Цікаво, що 19 жовтня російський телеведучий і журналіст Володимир Соловйов виступив за скасування мораторію на смертну кару в Росії. Таку точку зору він висловив в ефірі радіостанції "Вести FM". Соловйов також підкреслив, що для скасування мораторію на смертну кару Російській Федерації треба вийти з Ради Європи і закінчити "всі ці ігри".



Нагадаємо, що 15 жовтня 2018 року Руська православна церква розірвала всі стосунки з Вселенським Патріархом!

«З щирою болем Священний Синод Російської Православної Церкви сприйняв опубліковане 11 жовтня 2018 року повідомлення Константинопольської Патріархії про прийнятих рішеннях Священного Синоду Константинопольського Патріархату: про підтвердження наміру «надати автокефалію Української Церкви»; про відкриття в Києві «ставропігії» Константинопольського Патріарха; про «відновлення в архієрейському або ієрейському чині» лідерів українського розколу і їх послідовників і «повернення їх віруючих в церковне спілкування»; про «скасування дії» соборної грамоти Константинопольського Патріархату 1686 року, що стосується передачі Київської митрополії до складу Московського Патріархату. […]

Прийняття в спілкування розкольників і анафематствуваного в іншої Помісної Церкви особи з усіма рукоположенными ними «єпископами» і «кліриками», посягання на чужі канонічні уділи, спроба відректися від власних історичних рішень і зобов’язань, — все це виводить Константинопольський Патріархат за межі канонічного поля і, до великої нашої скорботи, робить неможливим для нас продовження євхаристійного спілкування з його ієрархами, духовенством і мирянами. Відтепер і надалі до відмови Константинопольського Патріархату від прийнятих ним антиканонічних рішень для всіх священнослужителів Російської Православної Церкви неможливо співслужіння з кліриками Константинопольської Церкви, а для мирян — участь в обрядах, що здійснюються в її храмах».


Напрошується версія, що керченська бійня могла бути організована спецслужбами Росії якраз для того, щоб під приводом «боротьби з тероризмом» скасувати мораторій на смертну кару!



Джерела:

  • «Керченский стрелок» учился убивать в «Артеке»… под патронатом МВД России. Опубликовано 21 октября 2018 //  http://cripo.com.ua/news/crime/kerchenskij-strelok-uchilsya-ubivat-v-arteke-pod-patronatom-mvd-rossii/
  • Керченский стрелок прошел курс огневой подготовки в патриотическом лагере МВД России, - соцсети. 20.10.2018 // http://sprotyv.info/ru/news/kiev/kerchenskiy-strelok-proshel-kurs-ognevoy-podgotovki-v-patrioticheskom-lagere-mvd-rossii
  • Соловьев призвал вернуть смертную казнь после бойни в Керчи. 19.10.2018 // https://www.mk.ru/politics/2018/10/19/solovev-prizval-vernut-smertnuyu-kazn-posle-boyni-v-kerchi.html
  • Рішення Синоду РПЦ – повний текст 16.10.2018 / http://povin.com.ua/151554-16-10.html
  • Священний Синод Руської Православної Церкви визнав неможливим подальше перебування в євхаристійному спілкуванні з Константинопольським Патріархатом. 15 жовтня 2018 // http://www.patriarchia.ru/ua/db/text/5283943.html

Наші інтереси: 

Бути пильними, оскільки Росія не зупиняється ні перед чим, щоб підкорити Україну!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи