Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинація від коронавірусу може виявитися безглуздою, – глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебрейесус

За його словами, вже зараз з'являються інші варіанти коронавірусу, які є потенційно більш небезпечними, ніж нинішній варіант "Дельта". Якийсь з них буде "обходити вакцини". 

21052503.jpeg

генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус. Фото REUTERS

"І чим більше буде варіантів, тим вище шанс, що один з них зможе ухилитися від вакцин, і ми всі повернемося в самий початок", – зазначив глава ВООЗ під час свого виступу на 138-й сесії Міжнародного олімпійського комітету, повідомляє Дело.

Але він продовжує наполягати на вакцинації. Каже, що пандемію вдасться зупинити, тільки якщо вакцинувати достатню кількість населення. Він каже, що до кінця 2021 року мають бути вакциновані 40% жителів кожної країни, а до середини наступного – щонайменше, 70%.

Постає питання: навіщо вакцинуватися, якщо прийде новий "страшний смертоносний" вірус, який буде "обходити вакцини".

Нагадаємо не таку давню історію, яку чомусь не хочуть згадувати й танцюють під дудку ВООЗ. 11 червня 2009 року ВООЗ оголосила пандемію «Свинячого грипу». Через рік – 7 червня 2010 року – представники комісії з охорони здоров’я Парламентської асамблеї Ради Європи заявили, що пандемії грипу AH1N1 не було і звинуватили ВООЗ в необґрунтованому роздмухуванні паніки.

Експерти підтвердили свою заяву результатами незалежних досліджень. Паніка, яку посіяла ВООЗ, призвела до перевантаженості лікарень і розбазарювання коштів з держбюджетів по всьому світу. Згідно з доповіддю ПАРЄ, кількість підтверджених жертв AH1N1 у світі виявилася значно меншою, аніж при звичайних сезонних епідеміях грипу.

«Британський медичний журнал» прямо звинуватив ВООЗ у корупції. За даними видання, багато експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я мали фінансові зв’язки з фармацевтичними компаніями. І не виключено, що про пандемію було оголошено саме під тиском виробників ліків. «Держави світу витратили мільярди доларів на запаси вакцини, велика частина яких так і залишилася непотрібною», – зазначає видання. 

«Але тут дещо більше, ніж власний бюрократичний інтерес на роботі. Як не дивно, ВООЗ також використовувала свою фальшиву пандемію для того, щоб підштовхнути жорстку ліву політичну програму» – пише Forbes у статті «Чому ВООЗ підробила пандемію».

Наші інтереси: 

Стежити за тим, що вигадують світові чиновники від здоров'я і ловити їх на брехнях та маніпуляціях. Розуміти для чого ВООЗ просуває тотальну вакцинацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи