Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В українській армії створюють сержантський корпус рівня НАТО, – Генштаб

Українські сержанти та старшини залучаються до навчань у сержантських школах, академіях та коледжах країн-членів НАТО, зокрема, в школі НАТО в німецькому Оберамергау. Планується готувати до 500 сержантів на рік. У 2020 році чисельність корпусу становитиме приблизно 1700 осіб.  

До 2020 року в Україні з'явиться професійний сержантський корпус рівня армій НАТО, заявив начальник управління по роботі з сержантським складом Генштабу ЗСУ Олександр Косинський, повідомляє "Дзеркало тижня".

"У ЗСУ створено Центри підготовки сержантського складу, які за структурою, функціями та завданнями тотожні відповідним навчальним закладам країн НАТО. Запроваджено курси лідерства базового та середнього рівнів, дворівневі курси інструкторів. Триває робота щодо впровадження чотирирівневої системи професійної підготовки сержантського складу", - зазначив Косинський.

Представник Генштабу зазначив, що українські сержанти та старшини широко залучаються до навчань у сержантських школах, академіях та коледжах країн-членів НАТО, зокрема, в школі НАТО в німецькому Оберамергау.

"Ми плануємо готувати до 500 сержантів на рік", - додав військовий.

За словами Косинського, до 2020 року чисельність сержантського складу в лавах ЗСУ становитиме приблизно 1700 бійців.

Наші інтереси: 

В Україніф створюється сильна і боєздатна армія.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи