Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні ще один аеропорт стане міжнародним

Світ:

Це буде Аеропорт "Біла Церква". Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відвідав КП «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс». Він відзначив, що стрімке зростання демонструють не тільки пасажирські, а й вантажні авіаційні перевезення.

Тому цьогоріч восени планують відкрити щк один міжнародний пункт пропуску, передає прес-служба міністерства інфраструктури України.

«Україна має всі шанси стати регіональним лідером та перетворитися на логістичний хаб Європи. Розвиток карго-авіації має хороші перспективи, це потенційні привабливі проекти для інвесторів. Розвиток міжнародного мультимодального транспортного вузла на базі аеропорту «Біла Церква» - один з наших пріоритетів на цьому напрямку», - зазначив очільник Міністерства інфраструктури.

Володимир Омелян також підкреслив, що відповідно до Національної транспортної стратегії України до 2030 р., створюються всі необхідні умови для розвитку аеропортів та приведення аеропортової інфраструктури у відповідність до стандартів і рекомендованої практики IКАО.

«Розвиток регіонального аеропорту «Біла Церква» та створення на його базі мультимодального вантажного комплексу визначено пріоритетним проектом.

Володимир Омелян також зазначив, що з метою підвищення інвестиційної привабливості аеропорту та його конкурентоздатні в сфері ремонту та авіаційних вантажних перевезень здійснюються заходи щодо відкриття міжнародного пункту пропуску: «Це дасть можливість виконувати з аеродрому «Біла Церква» прямі рейси з/до інших країн, що значно збільшить кількість повітряних суден, що потребують ремонту чи технічного обслуговування. Відкриття міжнародного пункту пропуску заплановано орінтовно восени 2019 р.».

Наші інтереси: 

Створення інфраструктури для збільшення бізнес-можливостей, розвитку туристичної сфери.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи