Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Аеропорт Миколаєва прийняв перший рейс з Києва

Світ:

Аеропорт "Миколаїв" прийняв перший рейс з Києва авіакомпанії Dream Wind.

Як свідчать дані flightradar24, Boeing 737-300 перевізника приземлився в Миколаєві о 10:06. При цьому зворотний рейс з Миколаєва до Києва 26 грудня не відбудеться.

Найближчий переліт Миколаїв-Київ запланований на 29 грудня. У той же день відбудеться і рейс Київ-Миколаїв.

Продажі квитків на рейс Київ-Миколаїв-Київ з 30% знижкою (за 1680 грн замість 2400 грн) стартували раніше, проте скористатися системою бронювання і купити квиток на сайті Миколаївського аеропорту не вийшло через недоробки сайту. Разом з тим, процес бронювання можна завершити в телефонному режимі. Оплата квитка можлива в касі безпосередньо перед вильотом.

Крім того, 26 грудня з аеропорту "Миколаїв" відбудеться і перший міжнародний рейс. Чартерний переліт в Шарм-ель-Шейх виконає інша українська авіакомпанія - SkyUp. Станом на 25 грудня на рейс до Єгипту вже продані всі місця.

"Рейси на Шарм-ель-Шейх будуть регулярними. Наступний відбудеться 2 січня 2019 року", - повідомив директор миколаївського аеропорту Федір Барна.

 

Наші інтереси: 

Покращення транспортного сполучення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи