Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Палаті Представників подано документи для процедури імпічменту Джо Байдена

«Президент Джо Байден не може обіймати посаду Президента. Його модель зловживання владою на посаді віце-президента є тривалою і тривожною. Президент Байден продемонстрував, що зробить все можливе, щоб виручити свого сина Гантера і набити кишені його сім'ї грошима від корумпованих іноземних енергетичних компаній», - сказано у заяві.

Депутат Палати Представників США Марджорі Тейлор Ґрін (Marjorie Taylor Greene) подала документи з вимогою почати процедуру імпічменту Президента Джо Байдена. Підстави: використання посади віце-президента в адміністрації Обами для сприяння корупційним діям його сина Гантера Байдена. Насамперед мова йде про мутні справи «Бурісми», ультиматум Байдена з вимогою зняти в Україні генпрокурора Шокіна, отримання Гантером Байденом корупційних грошей із Китаю та від російських олігархів, зокрема Єлени Батуріної.

Оскільки зараз в Палаті Представників більшість мають демократи, то вони однозначно заблокують імпічмент Байдену. Бо поки що команди «зливати Джо» ще не було.

Але ясно, що Джо Байден не досидить до кінця каденції, тому що рано чи пізно, а демпартія його такі зіллє. Питання – коли?

Справа в тому, що якщо його зняти з посади зараз, то Президентом стає Камала Гарріс, і це буде її першій термін. Тоді вона зможе балотуватись на другий термін у 2024 році (а відпрацьована технологія забезпечить їй перемогу) – і все. А якщо зняти Байдена менш ніж за 2 роки до закінчення каденції, тобто починаючи з січня 2023, то ті два роки, що Камала буде Президентом за перший термін не вважаються – і вона зможе балотуватись і в 2024, і в 2028. І таким чином правитиме 10 років поспіль.

Джо і зараз буде лише номінальною фігурою, бо реально правитиме Камала та апарат. Але можливі нюанси. Якщо сам Байден раптом упреться в якомусь питанні. Тому рано чи пізно, а його відсторонять.

 

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що і в США корупціонери можуть дорватись до влади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця справа з імпічментом має передусім просвітницький характер – щоб народ швидше дізнався, кого йому підсунув паразитичний конгломерат.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця справа з імпічментом має передусім просвітницький характер – щоб народ швидше дізнався, кого йому підсунув паразитичний конгломерат.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Нажаль, люди в США виявились досить пасивними. Тож, їх треба ще багато просвічувати, виховувати та дресувати. Тут - кого, як. В залежності від особистих якостей.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!