Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В "Нафтогазі" підтвердили включення санкцій проти "Північного потоку-2" в бюджет США

Запровадження цих санкцій має потужну підтримку обох американських партій (bipartisan) як у Сенаті, так і у Палаті представників (bicameral). “А тим часом в Балтійському морі складні погодні умови".

Санкції, які зупинять роботи з будівництва обхідного газопроводу “Північний потік-2”, включені до законопроекту про оборонний бюджет США, йдеться у повідомленні НАК “Нафтогаз України” у Facebook, повідомляє УНІАН:

“Санкції, які зупинять роботи з будівництва “Північного потоку-2”, таки включені до законопроекту, яким приймається оборонний бюджет США. Очікуємо, що проект буде проголосований в обох палатах американського парламенту і підписаний президентом Трампом до початку Різдвяних свят”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, запровадження цих санкцій має потужну підтримку обох партій (bipartisan) як у Сенаті, так і в Палаті представників (bicameral). “А тим часом в Балтійському морі складні погодні умови. Ну тому що зима, а що ж”, – зазначили в “Нафтогазі”.

Нагадаємо, що проектом "Північний потік-2" передбачено будівництво та робота двох ниток газопроводу загальною потужністю 55 мільярдів кубометрів газу на рік від узбережжя Росії через Балтійське море до Німеччини. Новий трубопровід в обхід України планувалося завершити до кінця 2019 року. Наприкінці березня - початку квітня 2018 року компанія Nord Stream 2 (оператор проекту будівництва газопроводу "Північний потік-2") отримала дозвіл на будівництво газопроводу від Німеччини та Фінляндії, а в червні - від Швеції. Наприкінці жовтня цього року Данське енергетичне агентство видало дозвіл на будівництво газопроводу "Північний потік-2" на континентальному шельфі на південний схід від Борнхольма (острів в Данії) довжиною 147 кілометрів. Засновником компанії Nord Stream 2 AG є "Газпром". Фінансування проекту ведуть європейські компанії - французька Engie, австрійська OMV, британсько-нідерландська Shell, німецькі Uniper та Wintershall. Україна виступає проти будівництва "Північного потоку-2".

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що Північний потік-2 є не просто комерційним проектом, щоб РФ збувала свій газ. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зупинити нахабний московський проект на останній милі - це чорний гумор. Можна сказати, витончений садизм :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зупинити нахабний московський проект на останній милі - це чорний гумор. Можна сказати, витончений садизм :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!