Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд зацікавлений в естонському досвіді інтеграції до європейського енергетичного ринку, – Олексій Гончарук

Світ:

Україна має намір остаточно позбутись радянського спадку та максимально інтегруватись в ЄС. Україна має намір лібералізувати енергетичний ринок. Також уряд зацікавлений в тому, щоб глибше зрозуміти досвід Естонії в побудові «держави в смартфоні» і застосуванні сучасних технологій в управлінні державою

19091301.jpg

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час зустрічі із Президентом Естонії Керсті Кальюлайд

Про це заявив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час зустрічі із Президентом Естонії Керсті Кальюлайд, повідомляє Урядовий портал.

«Наші країни мають спільний історичний досвід. Вірю, що Україна зрештою опиниться у європейській сім’ї і ми знову зустрінемося в рамках об’єднання», – сказав Олексій Гончарук.

Він наголосив, що Україна має намір лібералізувати енергетичний ринок та відмовитись від радянських Житлового та Трудового кодексів, які були прийняті ще в 60-х роках і є абсолютно неефективними.

«Ми зацікавлені в естонському досвіді інтеграції до європейського енергетичного ринку. В наших планах приєднатись до енергоринку Європи вже в 2025 році», – сказав Прем’єр-міністр.

Олексій Гончарук додав, що його Уряд зацікавлений в тому, щоб глибше зрозуміти досвід Естонії в побудові «держави в смартфоні» і застосуванні сучасних технологій в управлінні державою, адже Естонія першою у світі впровадила концепцію електронного урядування.

Глава Уряду також сподівається, що співпраця між бізнесом та громадянським суспільством двох країн буде міцнішою з кожним роком.

Він додав, що новий Уряд знає про окремі складнощі роботи естонських компаній в Україні.

 

Наші інтереси: 

Брати приклад і користуватися досвідом успішних держав.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи