Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Укр.НЕТ починає виконувати перші вимоги українізації!

Категорія:

Увага! Завдяки всім людям які приєдналися до акції Українського Національного Порталу Domivka.Net щодо українізації поштової служби Укр.Нет ми отримали першу важливу перемогу.
Протягом декількох років суппорт служба Укр.НЕТу ігнорувала вимоги поодиноких клієнтів щодо української версії пошти. І ось ми отримали завдяки масовій акції першу перемогу: з 18 червня (12:37 год.) працює кодування utf8, яке не спотворює українські літери. Нагадаємо, що раніше було неможливо коректно читати листи коли в них були симовли "є","ї","і" та деякі інші.

Це наша спільна перемога. Дякуємо всім тим хто не полінився і прийняв участь в акції! Дякуємо тим, хто не думав, що "від його голосу нічого не залежить" а всеж приєднався і активно брав участь в акції!

Ця наша перемога показує, що краще щось робити аніж шукати виправдання своєї бездіяльності!

Наразі акція продовжує свою роботу до того часу поки не реалізують інші наші вимоги до керівництва Укр.НЕТ, а саме: введення паралельного українського інтерфейсу в поштову службу.

Запрошуємо всіх хто до цього моменту ще не взяв участь в акції активно до неї приєднуватися! Спільними зусиллями ми переможемо!

Сторінка акції знаходиться тут


“Від Народного Оглядача”

Поступово українці навчаються концентрувати свої зусілля для відстоювання власних національних інтересів. Про різні варіанти таких спільних дій, спрямованих на українизацію України, можна почитати в статтях:

УРОК Українській владі

Олександр Зирін: Збурені “Відкритим листом...”

Флешмоб від тернопільського Спротиву

В’ячеслав Хаврусь: Для тих хто розмовляє українською – поради в дорогу

Тотальна війна
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи