Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 59
  • Переглядів: 59

Українські дрони атакували паливно-заправні станції в Орловській області, а в Оренбурзькій області атаковано РЛС

Категорія:

У ніч проти 27 травня українські безпілотники атакували дві паливно-заправні станції в місті Лівни Орловської області. Літальний апарат, який долетів до Оренбурзькій області, упав у Новоорському районі, неподалік державного кордону Росії та Казахстану.

 

24052702.jpg

РЛС «Воронеж М»

Безпілотник подолав відстань у понад 1800 кілометрів до об'єкта противника, встановивши новий рекорд діапазону ураження для дронів-камікадзе, повідомляє Українська правда, посилаючись на джерело в ГУР.

Дрон Головного управління розвідки Міноборони України 26 травня атакував радіолокаційну станцію дальнього виявлення цілей "Воронеж М", розташовану в місті Орськ Оренбурзької області РФ.

А в місті Лівни Орловської області українськими дронами було пошкоджено 2 станції, що розташовані за 250 метрів одна від одної: АЗС «Роснефть» та АГЗС «НордГаз», пише Telegram-канал Astra. Обидві станції перебувають в безпосередній близькості до Лівенської нафтобази.

 

Наші інтереси: 

Б'ємо по ворогу на його території.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи