Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські біатлоністки обійшли росіянок і виграли "золото" в естафеті

Світ:

Четвірка у складі сестер Валентини та Віти Семеренко, Юлії Джими і Олени Підгрушної виграла гонку. Серед лідерів були збірні України, Росії і Норвегії.  У цій компанії українки суттєво випереджали опоненток по швидкості, виграючи з перевагою в 30-40 секунд. Більше того, команда відмінно впоралася зі стрільбою, допустивши на восьми вогневих рубежах всього 5 промахів. 

14022105r.jpg

Олена Підгрушна. Фото: comments.ua

У Сочі завершилася жіноча естафетна гонка в біатлоні, в якій збірна України завоювала перше місце.

На останньому етапі Олена Підгрушна, яка протягом усієї Олімпіади перебувала в поганому функціональному стані, зуміла витримати прес із боку суперниць.   

На старті гонки з боротьби за медалі вибули німкені. У Франциски Пройс були проблеми з гвинтівкою після падіння спортсменки на трасі. У гвинтівку потрапив сніг і вона провела на першому вогневому рубежі близько п'яти хвилин, в основному займаючись продуванням зброї. А француженка Марі-Лор Брюне зовсім упала, після чого їй стало зле. Команда після цього завершила гонку.    

У підсумку четвірка у складі сестер Валентини та Віти Семеренко, Юлії Джими і Олени Підгрушної виграла гонку. На другому місці збірна Росії, на третьому – Норвегії. У цій дисципліні на старт вийшли 17 команд.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи