Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українець створив гірськолижний тренажер, що не має аналогів

Цей тренажер  повністю імітує проходження лижної траси з урахуванням всіх можливих факторів, які діють на спортсмена. SKIMAG дозволить 365 днів у році підтримувати свою техніку, тримати себе в формі, а початківцям дозволить побудувати правильну техніку. Гірськолижний тренажер SKIMAG — це приватна лижна траса у вас вдома, а найголовніше, що цей унікальний тренажер створений в Україні українцем.

 

Зараз мова піде про людину, яка маючи великий досвід у гірськолижному спорті створила тренажер, що повністю імітує проходження лижної траси з урахуванням всіх можливих факторів, які діють на спортсмена. Звати цю людину Михайло Мокін, під торговою маркою  SKIMAG його тренажери вже виробляються в Україні, також технологія отримала патент, та має всі шансі вийти на світовий ринок.

На офіцйному сайті ви можете купити лижний тренажер https://skimag.ua/ а також дізнатися всю необхідну інформацію від професіоналів. А зараз коротко опишемо властивості лижного тренажеру SKIMAG  та його переваги.

Основні властивості лижного тренажеру SKIMAG

Основною відмінністю від інших аналогів тренажери SKIMAG є те, що на атлета який практикує вправи на тренажері діють невидимі фізичні сили, дія яких можлива тільки при проходженні лижної траси.

Ці невидимі фізичні сили діють на атлета тільки при проходженні траси тому,що алгоритм рухів атлета на трасі, кут спуску та взаємодія м'язово суглобових з'єднань в сумі дають специфічне та нестандартне положення тіла. Також дуже важливим є  навантаження яке вимірюються як “G”— це фізична сила яка діє на людину при різних навантаженнях. Наприклад, швидке прискорення на автомобілі, чи гальмування. У випадку з лижною трасою це не є винятком і в середньому на атлета, який проходить лижну трасу, діє навантаження в розмірі 2G.

Створюючи гірськолижний тренажер SKIMAG всі ці невидимі фізичні фактори були враховані для досягнення максимальної користі від тренажеру.

Крім невидимих фізичних факторів, в тренажері була реалізована механіка рухів атлета, для постановки правильної техніки виконання вправи. Тренажер правильно вибудовує техніку та унеможливлює завчання неправильної техніки.

Лижні тренажери SKIMAG  мають декілька комплектацій, які розраховані для застосування в різних місцях. Є варіанти стаціонарні для тренажерних залів, спортивних клубів. Також є моделі які можна транспортувати. Ці моделі ідеально підходять для людей яким потрібен тренажер в різних умовах, на дачі,  вдома, просто на вулиці, конструкція дозволяє розібрати тренажер та транспортувати його в спеціальному чохлі. Такий варіант добре підходить для спортивних команд які виїжджають на спортивні збори, або для людей які хочуть взяти тренажер із собою на дачу.

Лижний тренажер SKIMAG дозволить 365 днів у році підтримувати свою техніку, тримати себе в формі, а початківцям дозволить побудувати правильну техніку. Гірськолижний тренажер SKIMAG — це приватна лижна траса у вас вдома, а найголовніше що цей унікальний тренажер створений в Україні українцем.

Наші інтереси: 

Видатні українці

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи