Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна просить у Світового банку більше грошей на купівлю вакцини від Covid-19

Світ:

Міністерство охорони здоров'я України звернулося до Світового банку з проханням збільшити суму коштів, які попередньо розглядаються для України для закупівлі вакцин від Covid-19.

Про це повідомляється на сайті відомства. 

«Наразі в МОЗ є два пріоритетних напрями боротьби з коронавірусом з точки зору системи охорони здоров'я. Перший – забезпечення максимального тестування ПЛР-тестами. Тому, крім наших великих лабораторій, важливо розглянути можливість облаштування лабораторій на 200-250 ПЛР-тестів безпосередньо в лікарнях. Другий пріоритет – вакцина. Ми звернулися до Світового банку з проханням збільшити суму коштів, яку попередньо розглядали на виділення Україні для закупівлі вакцин», – сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Міністр висловив сподівання, що ці два напрями стануть основою нових стратегічних проєктів між Міністерством охорони здоров'я та Світовим банком.

Він зазначив, що наразі є чітко визначені пріоритетні групи населення, яким будуть робити щеплення проти коронавірусної хвороби. 

Директор представництва Світового банку у Білорусі, Молдові та Україні Аруп Банерджі пообіцяв «співпрацювати з командою міністерства, щоб забезпечити всі ресурси, необхідні для реалізації цих напрямів». 

Нагадаємо, раніше Уряд затвердив ініційовану МОЗ постанову щодо залучення додаткових 260 млн гривень на збільшення кількості тестувань на коронавірус. З цих коштів 100 млн гривень будуть направлені на контрактування приватних лабораторій і лабораторій інших форм власності для здійснення тестувань методом ПЛР.

Нагадаємо, що менше половини українців згодні вакцинуватися від коронавірусу

Наші інтереси: 

Розуміти, що незабаром будуть змушувати вакцинуватися проти ковід. Розуміти, що вакцинація не тільки неефективна, але й шкідлива.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Додам: смертельно шкідлива. І, відповідно, українці ще хочуть жити. А, ця держава їх вбиває та буде вбивати ще більше. Допоки існуватиме.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Додам: смертельно шкідлива. І, відповідно, українці ще хочуть жити. А, ця держава їх вбиває та буде вбивати ще більше. Допоки існуватиме.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!