Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна може запросити військових Британії, якщо будуть активні дії Росії, – Пристайко

Категорія:

У випадку початку активних бойових дій з Росією, Україна може запросити військових Великої Британії, сказав посол України в Лондоні Вадим Пристайко.

22012203.jpg

Вадим Пристайко

За словами Вадима Пристайка, Росія зараз створює загрозу війни для тиску на Європу. Про це посол України в Великій Британії заявив в інтерв'ю UA TV.

Вадим Пристайко заявив, що чисельність російських військ більша, ніж українських. Тому в разі початку активних бойових дій Україні доведеться запрошувати іноземних солдатів, зокрема, з Великої Британії.

Крім того, дипломат підкреслив, що Україна зараз перебуває у стані невизначеності. Причиною того є те, що Росія зараз створює "туман війни".

Пристайко зазначив, що зараз перед Україною та партнерами стоїть завдання – відокремити правду від загрози та зрозуміти, наскільки реальна небезпека, щоб дипломатичними методами не дозволити розпочатися активній фазі війни.

Нагадаємо, 18 січня з Лондона до Києва прибула партія зброї. Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що допомогу Україні можуть збільшити у випадку наступу Росії. Через загрозу російського вторгнення в Україну Велика Британія відправила 30 своїх армійців. Вони навчать військових ЗСУ користуватися новими британськими протитанковими засобами.
 

Наші інтереси: 

Співпраця України та Великої Британії у військовій сфері.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи