Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна може повністю захистити себе, але заважають саботажники

Спецтема:

Сьогодні Україна має можливість створити настільки потужний військовий потенціал, що жодна армія світу (а Москва й поготів) не наважиться напасти на Україну.

Сучасні ракетні комплекси, що розроблені українським "КБ "Південне" (тільки біля 10 країн світу можуть виробляти подібну зброю) із Дніпра здатні зупинити будь-яке повномасштабне вторгнення. 

Боєзаряд нового ракетного комплексу «Грім-2» дає можливість повного знищення противника на площі 10 тисяч квадратних метрів при використанні касетного заряду, або на площі 2-3 гектара звичайним осколково-фугасним зарядом.

При цьому ці ракети здатні летіти не тільки по балістичній прогнозованій траєкторії, але і по аеробалістичній – непередбачувано змінюючи траєкторію по ходу польоту. Це гарантує прорив усіх існуючих сьогодні систем ППО, в тому числі і російських С-300 і С-400.

Таким чином, достатня кількість таких комплексів, розташованих на відстані 50-350 км від українського кордону, може ПОВНІСТЮ знищувати військову техніку і живу силу противника в момент перетину українського кордону в будь-якому місці такого перетину. Дана тактика протидії агресії на 100% зберігає життя військовослужбовців ЗСУ.

Не дивно, що агенти московських спецслужб, що перебували при Януковичі на посаді Міністра Оборони України (Саламатін і Лєбєдєв), намагалися заблокувати роботу КБ «Південне» першочергово саме в цьому напрямку. 

Однак дуже дивно, що в час, коли Україна веде тяжку оборонну війну, де гинуть тисячі українських воїнів, знаходяться чиновники в органах державної влади, які так же БЛОКУЮТЬ роботу КБ «Південне».

Неважливо, чи це злодійкуваті мажори, що вирішили нажитися в умовах війни, чи ворожа агентура. Однозначно, що незалежно від їхніх мотивів, вони мають моментально змінити свої зручні крісла на жорсткі нари. Чому ж не змінюють?

Наші інтереси: 

Ліквідувати саботажників, відкрити вільний простір для розвитку України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Це робота для снайпера на зразок Раміреса:
"Можливо, ви там в Україні і звикли до подібного, але тут такі вибрики не проходять"
;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

До осіб, що знаходяться на керівних посадах, потрібно провадити політику прозорості їхньої діяльності. Особливо це стосується "господарників" Західної України. Ці крикуни вигукують "Слава Україні" і захоплюються русскім шансоном. Їхні апетити - невичерпні. Скільки б вони не гребли - їм завжди буде мало. На першому плані - особисте збагачення. Жлобство і культурне невігластво - основні риси характеру. Яка нормальна людина, маючи гарне авто, буде їздити по розбитих дорогах? Для цих людей - це нормальне явище.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

А ще у тих "господарників"-жлобів є улюблений тост:"Щоб усе було і за це нічого не було".

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Це робота для контррозвідки!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Це робота для снайпера на зразок Раміреса:
"Можливо, ви там в Україні і звикли до подібного, але тут такі вибрики не проходять"
;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)