Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Uber відкрив у Києві свій головний східноєвропейський офіс

Світ:

Сервіс замовлення таксі Uber відкрив у Києві штаб-квартиру, яка обслуговує регіон Центральної та Східної Європи. Про це повідомив новопризначений генеральний менеджер Uber в даному регіоні Олексій Стах, передає "Інтерфакс Україна".

"Всі співробітники компанії з країн Центральної та Східної Європи переїдуть до Києва і будуть працювати тут", - заявив він.Він також додав, що даний регіон об'єднує Польщу, Україну, Литву, Румунію, Естонію, Чехію і Словаччину.

Крім того, він зазначив, що з 20 грудня 2017 року Uber запустив в Києві новий сервіс - Uber Van. У цій категорії користувачам будуть доступні 6-місцеві машини. Раніше Стах обіймав посаду генерального менеджера Uber в Україні, Азербайджані, Білорусі та Казахстані.

За його словами, в 2017 році сервіс розпочав роботу в шести містах (Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Запоріжжя і Вінниця).

Кількість скачування програми досягла понад 1,7 млн викликів, середній час подання автомобіля (Києвом) скоротилася до шести хвилин і менше; середній рейтинг водія в Україні знизився з 4,8 бали в першому півріччі-2017 до 4,797 бали (станом на 20 грудня). Середній рейтинг пасажира в Україні на кінець року становив 4,89 бала.

Довідка:

Uber - міжнародна технологічна компанія, яка розробляє мобільні сервіси за викликом автомобілів з персональним водієм (таксі). Компанія надає послуги більш ніж в 600 містах в 77 країнах. В Україні сервіс вперше запустився в Києві в 2016 році. Також Uber працює в Запоріжжі, Одесі, Львові, Дніпре, Харкові та Вінниці.

Наші інтереси: 

Київ - центр постіндустріального Міжмор'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи