Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США звільнені невакциновані лікарі створюють свою лікарню – самоорганізація і паралельне суспільство

Категорія:

Відкрити свої власні клініки пообіцяла організація "Американські лікарі з передової". Зараз на роботу у свої клініки запрошується медичний персонал та фармацевти, яких не бракує, оскільки у кожному великому місті США сотні медпрацівників були звільнені за відмову пройти вакцинацію від COVID.

21122405.png

Dr. Simone Gold

Американські лікарі з передової (America's Frontline Doctors (AFLDS), яку очолює Сімона Голд, виступає проти заходів, які націлені контролювати так звану пандемію COVID-19, включно з локдаунами та вакцинацією.

AFLDS відкриває свою першу медичну клініку протягом найближчих місяців, і незабаром після цього планується відкриття багатьох, повідомила Сімона Голд в інформаційному бюлетені, який був поширений серед прихильників минулого тижня. Місце розташування першої клініки та дата її відкриття не уточнюються.

У бюлетені пояснюється причина створення нової мережі клінік: американські медичні працівники «позбавлені прав корумпованою державою та державними діячами» під час пандемії. У тому числі права на роботу, якщо вони відмовляються ввести собі експериментальний препарат, довгострокові наслідки якого не вивчені.

Інформаційний бюлетень містив спеціальну форму, щоб лікарі, які прагнуть піклуватися про своїх пацієнтів «безперешкодно», та фармацевти, для яких «практика хорошої медицини означає більше… ніж підпорядкування корпоративним вимогам», могли приєднатися до AFLDS та працювати в його медичних закладах.

Діяльність AFLDS та пов'язаних з нею компаній нині розслідується Конгресом США. Приводом до нього послужили публікації в журналах Time і The Intercept, де повідомлялося, що практикуючі телемедицину лікарі (яких, зазначимо, звільнили з лікарень за те, що їхні пацієнти одужували) заробили мільйони доларів, виписуючи гідроксихлорохін та івермектин для профілактики та доклінічного лікування ковіду тисячам пацієнтів.

На той час голова підкомітету палати представників, відповідальний за коронакризу Джеймс Клайберн назвав AFLDS «хижаками, які рекламують дезінформацію та використовують її для продажу спростованих і потенційно небезпечних препаратів для лікування коронавірусу».

Але! Безпека цих препаратів (якщо не перевищувати рекомендовану дозу) доведена десятиліттями застосування майже у всіх країнах світу. Вартість самих препаратів низька, тож казково збагатитися на них не вийде. А якби пацієнти AFLDS помирали, то всі пішли б до державних лікарень. Проте цього немає. Навпаки, консерватори впевнені, що у лікарнях їх адекватно лікуватимуть.

Каліфорнійська медична рада шукає приводу позбавити Сімону Голд ліцензії на медичну практику. Голд була серед прихильників Дональда Трампа у Капітолію США 6 січня, і тепер їй пред'явлено кілька звинувачень у зв'язку з цими подіями.

Голд є лікаркою швидкої допомоги, що стала антиковідним та (вимушено) політичним діячем. У неї в Twitter близько 380 тисяч підписників. Її обліковий запис та сторінка AFLDS з більш ніж 200 тисячами підписників використовуються групою для розповсюдження відео та інших матеріалів, що стосуються побічних ефектів вакцинації від COVID-19 та обмежень, пов'язаних з коронавірусом.

«Американські лікарі з передової» відомі тим, що просувають методи доклінічного лікування COVID-19. Вони також публікують статті, що суперечать офіційному наративу про COVID-19 та вакцини.

Вони також посилаються на доковідні дослідження, які показують, наприклад, що хірургічні маски є абсолютно безглуздими проти вірусів. Або навіть вакцинація 80-90% населення від COVID не запобігає спалаху захворювання, що видно зі статистики з коронавірусу в країнах, які досягли цього рівня вакцинації населення.

Нападки на «Лікарів із передовою» мають ще й фінансову складову. За використання дорогих патентованих препаратів, наприклад, «ремдесивіру», лікарі або лікарня отримує бонуси від виробника. У багатьох штатах за кожного пацієнта із COVID-19 лікарня отримує чималі гроші. Якщо хворого на COVID вдалося підключити до ШВЛ, виплати зростають. Додаткові гроші лікарня отримає, якщо пацієнт помре, а якщо він видужає, то не отримає.

Запобігаючи потраплянню людей до лікарень, «Лікарі з передової» завдають тим самим збитків бізнес-інтересам лікарень.

 

Наші інтереси: 

Паралельне суспільство, яке вибудовується консерваторами в США, перейшло до створення своєї мережі лікарень.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

До речі, в правилах ютюбу, присвячених ковіду, прямо прописано, що "заборонено говорити про те, що гідроксихлорохін та івермектин можна використовувати для профілактики ковіду". Тобто ютюб вважає себе медичним експертом і вводить цензуру на згадки про медичні препарати, про які є багато свідчень, що вони допомагають на ранній стадії захворювання.

Творю, отже існую.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

До речі, в правилах ютюбу, присвячених ковіду, прямо прописано, що "заборонено говорити про те, що гідроксихлорохін та івермектин можна використовувати для профілактики ковіду". Тобто ютюб вважає себе медичним експертом і вводить цензуру на згадки про медичні препарати, про які є багато свідчень, що вони допомагають на ранній стадії захворювання.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Гарний приклад