Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Німеччині екоактивісти закидали шедевр Моне картопляним пюре

В німецькому місті Потсдам так звані екоактивісти закидали картину Клода Моне "Стіг сіна" вартістю 110 млн доларів картопляним пюре. Так вони висловили свій протест проти видобутку викопного палива.

Про це повідомила пресслужба екоорганізації Letzte Generation ("Останнє покоління") у своєму Twitter 23 жовтня і розмістила відео цього "протесту".

До музею Барберіні зайшли двоє молодих людей у світловідбивних жилетах та кинули картопляне пюре у витвір мистецтва, перш ніж приклеїли свої руки до підлоги. Чи була пошкоджена картина внаслідок акції – невідомо, оскільки вона могла бути захищена склом.

Свої дії активісти пояснили так: "Люди голодують, люди замерзають, люди вмирають – ми перебуваємо в кліматичній катастрофі, а все, чого ви боїтеся, – томатний суп чи картопляне пюре на картинах", повідомляє Фокус

Нагадаємо, 14 жовтня картина нідерландського художника Вінсента Ван Гога "Соняшники" вартістю $39,7 млн, яка зберігається в Національній галереї в Лондоні, зазнала нападу з боку екоактивісток з організації Just Stop Oil. Виявилося, що робота не постраждала, оскільки була під склом.

 

Наші інтереси: 

Усі ці "екоактивісти" – це марксисти нашого часу. Яку користь вони несуть? Абсурдність їхніх заяв приголомшує. Але є багаті та впливові, які граються в ігри, такі як "зміна клімату", "борються" за здоров'я людей, змушуючи їх вакцинуватися тощо. Один такий "геній" місяць тому навіть заявив, що війна в Україні відвертає увагу від змін клімату.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Швець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Молодість схильна о протесту. Наразі вибрали його найбезпечнішу форму. Стрьомно протестувати проти реальних викликів життя типу війни в Україні.

Коментарі

Зображення користувача Валерій Швець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Молодість схильна о протесту. Наразі вибрали його найбезпечнішу форму. Стрьомно протестувати проти реальних викликів життя типу війни в Україні.

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Це ліваки?

В чому суть всього цього?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Бор Крутивус.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Мабуть відробляння грантів, це суть для виконавців. Замовники ж схоже хочуть створити інформаційний шум довкола чогось.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цих "екоактивістів" слід досліджувати, як експериментальних тварин!
Їх фізичне і психічне здоров'я, походження та спадковість, коефіцієнт IQ, схильність до вживання алкоголю і наркотиків, агресивність та схильність до актів вандалізму і насильства, сексуальна орієтація, майновий стан, освіта, релігійні і політичні уподобання чи переконання, активність у соціальних мережах тощо.
ХТО ці "екоактивісти"?
Психічно хворі люди? Асоціальні збоченці? Недолюди/нелюдь? Психопати? Вандали? Заробітчани на грантах? Шукачі популярності?
Суспільство повинно знати, ЩО вони із себе представляють і чого від них можна чекати у майбутньому!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!