Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Києві відкриється перший інноваційний музей історії української нації

У Києві 3 серпня відкриється перший в Україні інноваційний музей Становлення української нації. У музеї будуть представлені 25 сюжетних композицій з інтерактивним аудіо та відео контентом, запахами, пристроями віртуальної реальності, що дасть відвідувачу відчути атмосферу епохи, в якій він перебуває

19071903.jpg

Фото: Facebook Музею Становлення української нації

Про це повідомляється на сторінці події у Facebook.

«Чим здивує музей відвідувача? 100 фігур видатних українців від Княгині Ольги до Джамали… Зовнішній вигляд історичних постатей, їхній вік та одяг відповідають тому часу, коли відбувалась подія, показана в сюжеті, або тому періоду, коли вони були на піку своєї слави чи в період найбільшого піднесення. Тепер кожен на власні очі зможе побачити, як виглядали козаки, Тарас Шевченко, Леся Українка, Степан Бандера та інші відомі реформатори української нації».

Також у музеї будуть представлені 25 сюжетних композицій з інтерактивним аудіо та відео контентом, запахами, пристроями віртуальної реальності, що дасть відвідувачу відчути атмосферу епохи, в якій він перебуває, і 24 діорами в форматі 3D.

«Всі експозиції зроблені на підставі історичних досліджень, підтверджених істориками, археологами та іншими вченими», – уточнюється на сторінці події.

Музей працюватиме без вихідних з 09:00 до 20:00 за адресою: вул. Лаврська, 27.

 

Наші інтереси: 

Знати історію свого народу допомагають музеї. Особливо, якщо це - сучасний музей з інтерактивними методами донесення інформації до відвідувача.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Оце справді цікаво! Можна навіть здійснити колективний похід в музей.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Оце справді цікаво! Можна навіть здійснити колективний похід в музей.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Чудова ідея!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Нарешті в Україні з'явився свій музей на кшалт музею "мадам Тіссо" (якщо не помиляюсь), де представлені українські культурні і політичні діячі різних часів.
Музей має стати елементом більш грандіозного історичного плану повернення вкраденої московськими колонізаторами нашої української історії

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Ну, музей воскових фігур (в стилі "музею мадам Тюссо") існує в Києві вже 20 років. Я писав про нього ще у 2002 році. Він кілька разів переїжджав, я давно ним не цікавився. Проте він є.

А тут мова йде про більш інтерактивну річ. Не просто воскові фігури, а більш глибоке занурення у реальність (вигляд, звук, запах, віртуальна реальність тощо)

Творю, отже існую.