Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Берліні європейські лікарі створили альянс для поширення правди про коронавірусну аферу

Німецький лікар Гайко Шьонін (Heiko Schönin) відкрив засідання Світового альянсу лікарів (World Doctors Alliance), що відбулося у Берліні 10 жовтня. Він відзначив, що вони, лікарі, повинні відкрити правду про аферу з Ковід-19. На зібранні окрім німецьких лікарів були присутні лікарі з Нідерландів, Данії, Швеції, Великої Британії, Ірландії.

Нагадаю, що Гайко Шьонін є одним з фундаторів позапарламентської комісії з розслідування коронавірусної афери.

Він сказав: "Ми маємо добрий меседж для людей: ми не бачимо підстав для медичної пандемії. Це виглядає як пландемія. Ми не хочемо нової нормальності".  

Професор з молекулярної біології та імунології Долоріс Кахал з Ірландії сказала, що ми маємо добрі новини. Коронавірус – це звичний сезонний вірус, відтак нема підстав для локдауну, маскового режиму і соціальної дистанції. Вона відзначила, що потрібно усунути від влади політиків, які насправді спричинили більше шкоди, ніж добра. Професорка також відзначила, що ми маємо право бути поінформовані щодо правдивої ситуації зі здоров'ям і знати коректну статистику про захворювання. 

Доктор Мохаммад Аділ з Великобританії відзначив, що намагається донести до громадськості правду щодо інфікування від коронавірусу, розказати про його небезпеку та летальність. Він вважає, що все те, що відбувається навколо коронавірусу, є зрежисованим, а сам цей вірус не є настільки небезпечним, яким його подають громадськості.

Доктор Елке де Клерк із Нідерландів також сказала, що з цим вірусом все не так страшно, як кажуть в ЗМІ. Вона зауважила, що тести, які робляться, не працюють. Отже, ми повинні донести це до громадськості й провести відкриту дискусію з цього приводу, сказала вона.

Доктор Мікаель Нордфорс зі Швеції створив у Швеції організацію "Народний суд", мета якої підтримати всіх, хто виступає проти медичної тиранії, яка зараз має місце у всьому світі. Він вважає, що люди не повинні боятися і що буде новий Нюрнберзький судовий процес (він сподівається, що він буде саме у Нюрнберзі) проти всіх злочинців, які вчинили цей обман.

Доктор Зак Кокс з Великої Британії сказав, що локдаун заподіяв більше шкоди, ніж вірус, і що лікарі готові покласти край цьому і повернути світові свободу.

Доктор Боріс Драгін зі Швеції, який також є членом організації "Народний суд", сказав, що зараз людям потрібна правда, вони її досі не знають. Люди не усвідомлюють, що насправді відбувається, і піддалися впливу. Він вбачає свій внесок у комунікаціях і просвітництві людей.

Мартін Бьорн, адвокат по правах людини з Ірландії, сказав, що його мета полягає у захисті та збереженні основних прав та свобод для всіх людей Європи та світу, що він занепокоєний грубою цензурою та неймовірними порушеннями прав людини у зв’язку з цією «пандемією».

Доктор Heinrich Fiechtner не тільки лікар, а й політик – член парламенту німецької федеративної землі Баден-Вюртемберг. Він вважає, що це його обов'язок  стати на захист правди та свободи.

"Будучи християнином, політиком, лікарем, я маю обов'язок підняти прапор правди та виступити проти придушення людей, проти паніки, проти іноземного контролю, повернутися до вічної цінності творіння, де людина створена вільною, щоб вільно розвиватися. А це знаходиться у великій небезпеці через цю паніку, через цю сатанинську теорію, яка нав'язується людям у всьому світі. І я бачу свій обов'язок розповісти людям правду, більш того, сказати своїм колегам-лікарям повстати, бути мужніми, пам’ятати свої обов'язки, що вони давали лікарську клятву відстоювати своїх пацієнтів, відстоювати їхнє здоров'я, свободу і бути проти будь-якого гноблення. Це – наш обов'язок лікарів, і я закликаю всіх лікарів у Німеччині та усього світу робити свою роботу. Встаньте проти цього гноблення!"

 

 

 

Наші інтереси: 

Правда переможе.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

боятися — нудно

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

боятися — нудно

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, чиїми саме руками правда переможе? Бо, якщо рук просто не буде, то перемога правди відкладатимеся доки, доти оті руки не з'являться.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Наші інтереси:
Правда переможе.
-----------
Цікаво коли саме вона переможе і яка буде користь з тієї перемоги коли є всі шанси того що її попросту нікому буде святкувати???

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Наші інтереси:
Правда переможе.
-----------
Цікаво коли саме вона переможе і яка буде користь з тієї перемоги коли є всі шанси того що її попросту нікому буде святкувати???