Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Виборчий трилер-2020 триває: арізонським досвідом зацікавилися ще семеро штатів

Категорія:

Спецтема:

Низка американських штатів збираються провести аудит, подібний арізонському. Поки що аудитори зберігають мовчанку, проте вже є непрямі дані, які вказують, що результати будуть вибуховими – і не лише для США.

210610texas-trust-headed-arizona.jpg

Ласкаво просимо в Арізону!
Ласкаво просимо в Арізону!

Нещодавно я писав про те, як відбувається аудит виборчих бюлетенів 2020 в окрузі Марікопа штату Арізона. І про те, що тиждень тому в Арізону приїжджали двоє сенаторів і один представник Законодавчих зборів штату Пенсильванія, котрі знайомилися з тим, як організований аудит в окрузі Марікопа, щоб організувати подібний аудит у своєму штаті.

Але на цьому процес не зупинився. За цей тиждень в Арізону приїжджали сенатори та представники Законодавчих зборів з низки інших штатів. Були законодавці з Джорджії, Колорадо, Аляски, Невади, Вісконсину, Вірджинії. У більшості це не були офіційні делегації, законодавці приїжджали за власною ініціативою без зайвого галасу. Спокійно вивчали організацію всього процесу, знайомилися з можливими «підводними каменями» – і тихо поверталися додому,  щоб уже в рідному штаті почати боротьбу за проведення аудиту.

Процес триває. Хоча всі дані будуть опубліковані тільки після завершення арізонського аудиту, а до того моменту аудитори зберігають мовчанку – проте є непрямі дані, які вказують, що результати будуть вибуховими. І скоріш за все викличуть ланцюгову реакцію в інших штатах. От тоді й знадобиться та інформація, яку зараз старанно вивчають законодавці з інших штатів.

А що дивує, так це те, що в українських ЗМІ про це взагалі нема інформації. Українські провідні журналісти, політологи, міжнародні оглядачі взагалі не помічають цей процес. Можливо, хтось і помічає в нерейтингових маловідомих медіа, але мені такі не потрапляли на очі. Тому, підозрюю, що для української аудиторії результати аудиту та процеси, які він може викликати, будуть шокуючими. А чи готове до цього українське МЗС?

 

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними, шахраї мають бути покараними. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вже говорять про 20 делегацій з різних штатів, які вивчають досвід "страшного арізонського аудиту".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Справжній трилер ! Тримаю подих --

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Кажуть, що досвідом Арізони вже цікавляться 17 штатів, але більшість це робить приховано – щоб не нариватися на цькування з боку демократів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вже говорять про 20 делегацій з різних штатів, які вивчають досвід "страшного арізонського аудиту".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

"Можливо, хтось і помічає в нерейтингових маловідомих медіа, але мені такі не потрапляли на очі." - Як, шановний добродію Володимире, ти ніколи не дивишся у дзеркало?!?:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!