Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трансгендерні активісти влаштували пікет проти Джоан Роулінг

Письменницю звинувачують у трансфобії та хочуть, щоб вона припинила захищати права біологічних жінок. Троє трансактивістів прийшли до будинку британської письменниці Джоан Роулінг та влаштували там пікет. Вони оприлюднили всім її домашню адресу.

20071301.jpeg

Джоан Роулінг

Про це авторка книг про Гаррі Поттера розповіла у Twitter.

"У п'ятницю моя адреса була опублікована в Twitter трьома активістами, які сфотографувалися біля нашого будинку, розташувавшись так, щоб нашу адресу було видно", – написала Роулінг.

Також письменниця закликала інтернет-користувачів, які зробили репост твіту з фото, його видалити.

Тим часом Роулінг припустила, що таким чином активісти хочуть залякати її та "змусити перестати захищати права біологічних жінок".

"Їм варто пам'ятати, що я вже отримала стільки погроз убивством, що ними можна обклеїти весь мій будинок, і не перестала висловлюватися на цю тему. Можливо, я просто запропоную це – найкращий спосіб довести, що твій рух не несе загрози жінкам" у тому, щоб перестати їх переслідувати, домагатися та погрожувати їм", – додала письменниця.

Нагадаємо, минулого року толерасти цькували Джоан Роулінг за те, як вона пожартувала з фрази у Твіттері ‘People who menstruate’ ("Люди, що менструюють"). 

Вона тоді написала: "I’m sure there used to be a word for those people. Someone help me out. Wumben? Wimpund? Woomud?" ("Впевнена, що раніше було слово для таких людей. Допоможіть мені хтось. Жунка? Жімка? Жоонка?"

Замість того, щоб розпочати розмову про те, що таке біологічна стать представники «емократії» почали цькувати Роулінг і само собою пообіцяли «відписатись» від свого ще недавно улюбленого Гаррі Поттера.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ми живемо в дивні часи, коли все перевертають догори дриґом, коли чорне називають білим, а біле чорним, коли вживають евфемізми й не говорять прямо, соромляться правди, підмінюють поняття. Берегти нерви та психіку. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи