Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Трамп виграє президентські вибори 2024 року – стверджує історик Ніл Фергюсон на основі подій минулого

Категорія:

Спецтема:

Історик Ніл Фергюсон спрогнозував, що президент Дональд Трамп виграє номінацію від республіканців і переможе Джо Байдена на президентських виборах 2024 року. Фергюсон детально описав історичні дані, які привели його до такого висновку, у статті в The Spectator.

230514niallferguson.jpg

Ніл Ферґюсон (Niall Campbell Douglas Ferguson; 1964 р.н., Шотландія)
Ніл Ферґюсон (Niall Campbell Douglas Ferguson; 1964 р.н., Шотландія) – британський історик, письменник і журналіст, професор історії в Гарвардському та інших університетах

Байден і Трамп мають низькі загальні рейтинги схвалення, але Трамп має набагато кращі показники щодо економіки. Про це повідомляє сайт SLAY.

Фергюсон сказав: "Це наводить мене на думку, що Джо Байдену загрожує серйозна небезпека опинитися слідом за Джеральдом Фордом, Джиммі Картером і Джорджем Бушем-молодшим у сміттєвому баку з написом "президенти на один термін". Чому?

"З тієї простої причини, що жоден президент з часів Келвіна Куліджа сто років тому не переобирався, якщо протягом двох років перед голосуванням нації відбувалася рецесія.

Вона не обов'язково має бути такою серйозною, як Велика депресія, що зруйнувала президентство Герберта Гувера. Достатньо звичайної ванільної рецесії.

За 12 місяців до березня загальний обсяг банківських кредитів в економіці США скоротився в реальному вираженні. Таке трапляється рідко. Починаючи з 1960 року, це траплялося лише під час або одразу після рецесії.

Це показник, за яким слід стежити разом з опитуваннями позичальників і кредиторів.

Другий акт Трампа не просто можливий. Він швидко стає моїм базовим сценарієм", – сказав історик.

Наші інтереси: 

Перемога Трампа та покарання корпоративних психопатів, що організували фейкову пандемію та війну в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи