Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 23

Трамп і Україна, або Чому українцям необхідна перемога Республіканської партії США – звернення Костянтина Борового (США)

Категорія:

Це просто катастрофа, коли сьогодні продовжують говорити про те, що демократична адміністрація – це порятунок України, адже вона постачає зброю. Вона постачає зброю тільки в тому обсязі, який дозволяє Україні захищатися, і надає підтримку лише під впливом зовнішніх обставин. Саме демократична адміністрація Байдена відкрито закликала Путіна захоплювати Україну і відкрила йому ворота.

230415borovoy.jpg

Костянтин Натанович Боровой (Konstantin Borovoi)
Костянтин Натанович Боровой (Konstantin Borovoi), народився в Москві у 1948 році, нині живе і працює в США.

Звернення Костянтина Борового, колишнього російського підприємця та політика, а нині американського аналітика, який досліджує світові процеси й рішуче підтримує Україну з самого початку російської агресії у 2014 році.


Дорогі друзі, це ролик на тему, яка дуже мене сьогодні хвилює. Трамп і Україна. Увімкнулася найпотужніша пропагандистська кампанія – антитрампівська, проти Республіканської партії, проти слів Трампа.

Кілька візитів пропагандистів в Україну. Дуже багато роликів. Дуже багато. Велике бажання викликати негативне ставлення українців до Республіканської партії.

Для порятунку України, я хочу одразу з цього почати, необхідно підтримувати Трампа і Республіканську партію, тому що в сьогоднішніх умовах саме республіканська партія примушує Демократичну партію, яка перебуває при владі, примушує президента Джо Байдена діяти на підтримку України.

У 2014 році, при Обамі, заступником генерального секретаря НАТО був посол Александер Вершбоу (Alexander Vershbow). Відомий тим, що його відкликали. Держдепартамент видалив його із Москви з формулюванням, що він перетворив резиденцію посла на клуб колишніх чекістів.

Я це знаю ще й тому, що тоді був головним редактором журналу «Америка» і публікував у ньому антипутінські статті та інтерв'ю. Так от Вершбоу закрив журнал. Він уже тоді, на початку двотисячних років, перебував у дуже близьких стосунках із чекістами.

У 14 році Сполучені Штати поступилися Путіну Кримом. У цьому нема жодних сумнівів, були зроблені заяви і заклики до керівництва України не втручатися в цей процес. Захоплення Криму на території України – це феноменально, але сьогодні про це мало хто говорить. Але це було так. Держава, яка підтримувала політично Україну, раптом пропонує керівництву України не втручатися в процес захоплення території України – величезної території Криму. Ми волали, я волав про це. Це були звернення до політиків, до спецслужб.

А був же гарний приклад 2008 року, коли Сполучені Штати за республіканської адміністрації зупинили агресію проти Грузії. Коли приземлилися кілька літаків «Геркулесів», Путін усе зрозумів, згорнув війська, перебуваючи за 50 кілометрів від Тбілісі, і вивів їх.

А в 14 році Крим віддали Путіну – і це рішення було неприродним. Не українців. Це було рішення Демократичної партії США.

Чому це було зроблено? Існують різні версії. Залежність Байдена від Кремля, компромат... Там багато причин. У 22 році, якщо чесно розібрати ситуацію, що виникла перед війною, перед агресією Путіна в Україну й одразу після неї, демократична адміністрація спробувала провернути той самий фокус.

Спочатку заборона на постачання Україні смертельної зброї. За Обами було ухвалено рішення – і смертельна зброя Україні не постачалася, і тільки Дональд Трамп порушив це правило і стали надходити «Джавеліни». А коли Дональд Трамп пішов, ця заборона була відновлена. Байден, як відомо, протягом кількох днів після інавгурації скасував практично всі укази президента Трампа, зокрема й укази, пов’язані з санкціями та вторинними санкціями проти компаній, які допомагають Путіну.

Спроби Великої Британії перед початком війни 22 року поставити протитанкові установки, снаряди, гармати викликали дуже сильну негативну реакцію Білого дому. Великій Британії було заборонено переміщати цю зброю по землі – через територію Німеччини. Їм довелося постачати цю зброю повітрям.

Багато хто сьогодні говорить про те, що США, демократична адміністрація – ініціатори збройного захисту України. Це не так. Білий дім був до цього змушений після того, як Великобританія, Польща та країни Балтії почали відкрито постачати зброю, і якби Сполучені Штати цього не зробили, це був би відкритий розкол у НАТО. Цей розкол міг би призвести до відсторонення, відставки багатьох тих, хто перешкоджав допомозі Україні.

А заклик Байдена та його адміністрації до Зеленського прийняти політичний притулок і просто піти з дороги російських військ. Був заклик до громадян Сполучених Штатів покинути територію України, а посольство було переміщено в безпечніше місце. Це був відкритий заклик до Путіна захоплювати Україну.

Демократична адміністрація заявила, що Сполучені Штати не будуть втручатися в цей конфлікт. Про це було сказано кілька разів і голосно – разом зі словами, що ми знаємо як Путін починає захоплення України. Будь-яка розумна людина має розуміти, що йдеться про те, що Путіну поступаються Україною.

Це просто катастрофа, коли сьогодні продовжують говорити про те, що демократична адміністрація – це порятунок України, адже вона постачає зброю. Вона постачає зброю тільки в тому обсязі, який дозволяє Україні захищатися, і надає підтримку лише під впливом зовнішніх обставин.

За Дональда Трампа, і ми це бачили, Путін сидів тихенько як миша під віником. І не тріпотів, не смикався. Ловив Трампа за рукав, намагався почати з ним переговори.

Я розмовляв з багатьма людьми, які кажуть, що ось Трамп збирається поступитися Путіну Україною. Як він збирається поступитися Путіну Україною? Дивіться, кажуть вони, він каже, що протягом доби зупинить війну. Це означає, кажуть вони, що він збирається поступитися, віддати Україну Путіну.

Але чому? Це ж просто нерозуміння того, що протягом доби Україну віддати не можна. Тоді звідки такий висновок? А чому не робиться висновок про те, що Трамп запропонує Путіну негайно покинути територію України, інакше Україні буде поставлено високоточну зброю, яка дасть змогу впродовж тижня припинити цю війну винищенням російських військ.

А ці відмовки, які ми чуємо сьогодні від демократичної адміністрації Байдена про обережні дії щодо постачання озброєнь, мовляв, це можливість запобігти розширенню конфлікту та перетворенню його на ядерний конфлікт. Фактично це знущання з України. Скільки-небудь серйозні експерти вже давно кажуть, що навпаки – це спосіб розширення цього конфлікту і провокування Путіна на застосування ядерної зброї.

Резюмуючи. Той, хто сьогодні бореться і розміщує інформацію про "підступного Трампа" – це люди, які не розуміють, що вони борються проти України, або розуміють це – і борються за інтереси Демократичної адміністрації на шкоду Україні. Демократична адміністрація втрачає свої позиції у Сполучених Штатах. Це соціалісти, які завдають величезної шкоди економіці та політиці Сполучених Штатів. А своїми діями вони завдають шкоди ще й Україні.

Нерозуміння цього – це не проста помилка. Це небажання визнавати реальність. Тому давайте разом молитися за те, щоб республіканська адміністрація швидше прийшла до влади, і тоді перемога України над цим варварським режимом Кремля стане неминучою.

Наші інтереси: 

Підтримуємо тих, хто підтримує Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи