Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Що ж насправді сказав Дональд Трамп про Україну в інтерв’ю на телеканалі FOX News?

Категорія:

Найгірший малоймовірний сценарій для Трампа – це найкращий сценарій для Байдена, який нині його й реалізує. Досліджуємо, що сказав Дональд Трамп телефоном в інтерв’ю Шону Хенніті (Sean Hannity) на телеканалі FOX News, 7 березня 2023 року.

Про це розповідає Світлана Павленко (Portland, Oregon) на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Запитує Шон Хенніті:

«Чому війна в Україні не почалася б за Трампа?»

Дональд Трамп відповідає:

«Путін зрозумів, що йому не можна цього робити. Згадайте. За Буша почалася війна в Грузії, за Обами Путін захопив Крим. І за Байдена Путін збирається захопити все. Цілком. Ціла енчилада (мексиканська страва з соусом чилі. – НО). Ви не почуєте це у фейкових новинах, але так мені це виглядає. І тільки за Трампа Путін нічого не захопив. Путін ніколи б не пішов на Україну, я б із ним домовився.

І потім, те, що трапилося в Афганістані, дало Путіну впевненість, що він може заходити в Україну. Ми пішли з Афганістану раніше, ніж слід було.

Ще Путін не пішов би на Україну, тому що нафта зараз була б по $40 за барель, а вона в один момент підскочила до 115. А зараз в Україні помирають тисячі людей, і стародавні античні міста стираються з лиця землі».

У цей же день на сайті американського таблоїда «Daily Beast» опубліковано статтю, в якій навели ЧАСТИНУ інтерв’ю Трампа з цього радіошоу Шона Хенніті, де Трамп каже, що війна в Україні ніколи б не трапилася за його правління, тому що він провів би переговори з Путіним. У гіршому випадку, Путін захопив би якісь російськомовні території.

Там же наводиться відредаговане інтерв’ю, показане на FOX News, в якому нема останнього речення.

Припустимо, що Daily Beast правильно помітили шматок, який було вирізано редакцією: чи то Трамп так сказав зробити, чи то йому це порадив Шон Хенніті, який є великим другом України з перших днів війни. Припустимо.

Про що ж сказав Трамп разом з «вирізаним» сегментом?

У кращих традиціях американських бізнес-планів він виклав три сценарії ситуації в Україні: найкращий, прийнятний і найгірший.

1. Трамп сказав, що за його президентства війна в Україні ніколи б не відбулася за жодних обставин.

2. Путін не пішов би в Україну ще й тому, що завдяки енергетичній політиці була дуже дешева нафта, тому в Путіна просто не було б грошей на цю війну.

3. Найгірший варіант (the worst case scenario) – щось би відійшло до Росії, якісь російськомовні території. Ось і все, що він сказав, не уточнюючи про що йдеться.

А тепер подивіться уважно на карту України, де 20% території зараз окуповано Росією. Подивіться, як неохоче дає Байден зброю Україні, причому тільки ту, яка не дістане Росію, агресора. І не дає Україні передову зброю. І дуже злиться на Польщу і карає її, коли вона допомагає Україні. І вигадує всілякі безглузді відмовки, що він боїться ядерної атаки, тому не хоче провокувати Путіна, попри всі вмовляння генералів та розвідників, які кажуть, що в них таких відомостей нема і що Путін не самогубець.

Уже не кажучи про те, що Байден від самого початку пропонував Зеленському втекти. І вже зовсім не кажучи про те, що генерал Джек Кіан (Jack Keane), один з керівників Інституту вивчення війни (ISW) уже рік говорить, що Білий Дім тисне на Зеленського, щоб той ішов на переговори з Путіним. Причому саме тоді, коли ЗСУ наступають і звільняють свої території.

Подумайте над усім цим і зрозумієте, що Байден уже давно здійснює «найгірший варіант» Трампа як свій найкращий «the best-case scenario» – найбільш вигідний для нього варіант.

І ще треба згадати, що Трамп робить те, що кажуть йому генерали. А вони всі за перемогу України, причому вже цього року. Навіть говорять про літо. Просто Україні треба допомогти зі зброєю, а не удавати, що допомагаєш, водночас допомагаючи по чайній ложечці, знищуючи Україну, людей та її економіку.

P.S. Нещодавно на Twitter проходив стрес-шок, де Зеленський вимагає, щоб Штати послали своїх синів і дочок воювати в Україну. Ви самі знаєте, що ніколи Зеленський такого не говорив. Але саме так було відредаговано його 3-хвилинну відповідь, до 19 секунд, і пішло по Твіттеру гуляти відео, яке дало змогу ворогам України накинутися на Зеленського, що він втягує їхніх дітей у 3-тю світову війну, і що зараз по Штатах підуть загальнонаціональні протести.

Ось так виглядає гібридна війна проти України в Америці – завершує Світлана Павленко.

Як бачимо, інформаційна атака на Трампа здійснена на основі неіснуючого фрагмента, який було вирізано з ініціативи або за згодою Трампа, – щоб не ускладнювати відповідь або щоб не згадувати про негативні малоймовірні сценарії.

Наші інтереси: 

Не купляємось на підробки та шахрайства, працюємо з джерелами.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

У розмові з кореспондентом Daily Caller Трамп упевнено сказав, що готовий завершити війну в Україні "за 24 години". На запитання журналіста "що конкретно ви зробите для цього", Трамп пояснив: "Я не збираюся вам цього говорити, тому що, якби я сказав вам це, я, ймовірно, не зміг би цього зробити". Колишній президент назвав це "шаховою партією", а всі деталі він не може розкрити ще й через те, що для цього "потрібно бути президентом, для цього потрібні офіс і повноваження".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Нарешті пряма мова Трампа про Україну !

Розкриваються причини звинувачення Трампа, які шкодять і Україні (відео 48´ Glenn Beck-а) https://youtu.be/qjtIcd76ZjU

і тут https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid034ExhBDF2jmvXdcSuxfyVRV11RG3Xk4EzAV4h1FYQxRnhtMtZ4qkJxdfQ9qppbYLol&id=100058426997979

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

А ось що сказав Трамп 5 березня 2023 року у штаті Меріленд під час Консервативної конференції політичних дій (СРАС) – джерело.

«НАТО мають давати Україні стільки ж, скільки й ми даємо, долар до долара. Це на їхній території, і для них важливо. Ми дали 140 млрд, а вони дали малу частку від цього».

«Путін не захоплював країн при мені. Я йому сказав, що по Москві буде дуже сильний удар, якщо він розпочне війну. І навіть якщо Путін повірив мені лише на 10%, проте він повірив мені і не розпочинав війну проти України. A почав цю війну за Байдена».

Трамп пригадав епізод, коли він сказав канцлеру Німеччини, що якщо вони не погасять свій обов'язок щодо НАТО, він не захищатиме їх від росіян. І після цього в НАТО відразу пішли вкладення на 400 мільярдів доларів.

«НАТО зараз існує тому, що я змусив їх сплачувати їхні внески»

"А коли Путін подивився, як ми залишили Афганістан, як ми там залишили Талібану зброї на $85 мільярдів, 70 000 броньованих автомобілів, базу Багрум, і навіть наших собак, знаючи що талібан не любить собак, Путін після цього вирішив вторгнутися в Україну.

Я зупинив Нордстрім-2, а Байден першого ж дня дозволив його добудувати.

Я дав Україні Джавеліни, які їй так допомогли боротися з російськими танками, а Обама та Байден дали Україні ковдри та простирадла.

Якби я був зараз при владі, ціна на нафту була б $30-40 за барель, і у Путіна ніколи не було б грошей продовжувати війну проти України".

"При Байдені Китай і Росія об'єдналися в союз, чого ніколи не повинно було відбутися. А тепер ще й Іран стає ядерною державою".

Трамп робить великий наголос на молодь. Оголошує бонуси за народження дітей тому, що хоче, щоб дітей в американців народжувалося більше - baby-boom. Сказав, що боротиметься за права батьків. School boards будуть обиратися батьками, тому що ніхто не любить дітей більше, ніж їхні батьки. І виганятимемо чоловіків з жіночого спорту.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

У розмові з кореспондентом Daily Caller Трамп упевнено сказав, що готовий завершити війну в Україні "за 24 години". На запитання журналіста "що конкретно ви зробите для цього", Трамп пояснив: "Я не збираюся вам цього говорити, тому що, якби я сказав вам це, я, ймовірно, не зміг би цього зробити". Колишній президент назвав це "шаховою партією", а всі деталі він не може розкрити ще й через те, що для цього "потрібно бути президентом, для цього потрібні офіс і повноваження".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

В народі кажуть, що диму без вогню не буває. Це застарілі уявлення про життя. У наш час скандали розгортаються навколо неіснуючих подій. Брехливий дим без жодного вогню.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Ось що згенерував штучний інтелект Notion AI про ставлення Трампа до України:

Дональд Трамп і Україна

Дональд Трамп, колишній президент Сполучених Штатів Америки, підтримував Україну на різних рівнях. Однією з найважливіших дій Трампа для України було налагодження військово-технічного співробітництва між США та Україною. У 2017 році, під час першої зустрічі з президентом України Петром Порошенком, Дональд Трамп затвердив поставки зброї Україні, в тому числі сучасних протитанкових ракет.

Це рішення було дуже важливим для України, яка знаходилася у війні з Росією на сході країни. Зброя, яку США поставили Україні, допомогла їй забезпечити більшу військову безпеку та захистити свої територіальні цілісність та суверенітет. Крім того, налагодження військово-технічного співробітництва між США та Україною дає можливість українській армії використовувати новітні технології та знаряддя.

Крім забезпечення військової безпеки, Дональд Трамп також допоміг Україні у боротьбі за економічний розвиток. У 2019 році адміністрація Трампа підписала угоду про співпрацю у сфері енергетики з Україною, що допомогло забезпечити енергетичну безпеку країни. Це угода дозволила Україні отримати доступ до інноваційних технологій та допомогло покращити енергоефективність країни.

Дональд Трамп також ввів санкції проти Росії, яка здійснювала агресію проти України. Він також підтримував Україну в її боротьбі проти корупції та важливих реформ.

Незважаючи на контроверзії, пов’язані з імпічментом, який стосувався його відносин з Україною, можна стверджувати, що Дональд Трамп зробив багато добрих справ для цієї країни.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Про те, що насправді сказав Трамп у Нью-Гемпширі 10 травня 2023 року щодо України, читайте у цьому коментарі. Ліваки, як завжди, усе перекрутили.

Все, що робиться з власної волі, – добро!