Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп припиняє імміграційну політику «впіймав – звільни»

Категорія:

Президент США Дональд Трамп підписав у п'ятницю меморандум з дорученням завершити політику, відому як «впіймав - звільни», за якою іммігрантів, що потрапили в країну нелегально, звільняють з-під варти на час очікування судового слухання щодо свого статусу.

У рамках цього меморандуму Трамп попросив міністра оборони Джима Меттіса скласти список військових об’єктів, які можуть бути використані для затримання таких іммігрантів.

Також президент США наказав Міністерству внутрішньої безпеки в координації з іншими агентствами через 45 днів підготувати звіт з описом усіх заходів, які були вжиті для виконання цього розпорядження.

Раніше міністр юстиції Джефф Сешнс заявив, що стосовно осіб, які незаконно перетнули кордон США, буде проводиться політика «нульової терпимості».

За даними Міністерства внутрішньої безпеки США, в період з березня 2017 року по березень 2018-го кількість незаконних перетинів кордону збільшилася на 203%, а з лютого по березень цього року – на 37%. Сешнс назвав ситуацію на американсько-мексиканському кордоні «неприйнятною».

У середу президент Дональд Трамп розпорядився дислокувати на південному кордоні США частини Національної гвардії для боротьби з нелегальною імміграцією.

Наші інтереси: 

Трамп на захисті національних інтересів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи