Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тільки віддалена робота – Артур Оруджалієв запустив сайт з вакансіями дистанційної роботи

Світ:

Зараз розмістити вакансії може будь-хто – і це безкоштовно. На сайті є вакансії для IT-спеціалістів, копірайтерів, маркетологів, SMM-ників, дизайнерів тощо. Можна знайти роботу на повну або часткову зайнятість. 

Засновник порталів Ain.ua і Bitside та телеграм-каналу «Афіша Києва» Артур Оруджалієв запустив сайт Reworker, пише Ain.ua.

Він поки що працює в тестовому режимі. На ньому є вакансії для IT-спеціалістів, копірайтерів, маркетологів, SMM-ників, дизайнерів тощо. Можна знайти роботу на повну або часткову зайнятість. 

Артур Оруджаліев обмірковував ідею проєкту понад рік та вирішив реалізувати її зараз, коли через карантин пошук віддаленої роботи став особливо актуальним.

Зараз розмістити вакансії може будь-хто – і це безкоштовно. В майбутньому Оруджалієв планує монетизувати проект через платні функції для роботодавців.

 

 

 

Наші інтереси: 

Світ змінюється. Методи і способи роботи також.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи