Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Терористи перекинули під Вуглегірськ мінометний підрозділ і батарею гаубиць

У бік міста Вуглегірськ Донецької області перекинуто мінометний підрозділ бойовиків, а також батарею гаубиць Д-30

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"З Горлівки в бік Вуглегірська перекинута батарея гаубиць Д-30 бойовиків, а також мінометний підрозділ (2Б9 "Волошка", всього шість одиниць). У складі колони також зафіксовано два МТ-ЛБ і два БТР-70", - зазначив Тимчук.

Крім того, за його інформацією, в районі Моспиного продовжується концентрація бронетехніки в складі розгорнутої в даному районі "бригади" терористів,

"Одночасно частина бронетехніки (шість танків і чотири БМП-2) перекинуто північніше, у бік південної ділянки Донецької кільцевої автодороги", - повідомив координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, зафіксовано прибуття в Луганськ підрозділу чисельністю 200-220 осіб зі складу однієї з бригад спеціального призначення Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Росії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи